PRAVO MUŠKO POMAŽE

ZAŠTO TE JE PREVARILA? Nisi oprao suđe, prašinu nisi usisao, a i u trgovinu skočiš samo po pivo za sebe!

Iako su muškarci ti koji će čećše prevariti svoje partnerice nego one njih, novo istraživanje je pokazalo da većina žena koje varaju partnere rade to jer njihovi partneri ne sudjeluju dovoljno u obavljanju kućanskih poslova.

Istraživanje je provedeno kako bi se otkrio “glavni” razlog zašto žene varaju, a provela ga je Gleeden, francuska web stranica za osobe u braku ili vezi koje traže izvanbračne “izlete”, piše Daily Mail.

U istraživanju je sudjelovalo samo 10.000 žena, a 72 posto njih je reklo da su bile nevjerne jer njihova jača polovica radi malo poslova po kući.

KUHANJE JE SEKSI: Parovi koji zajedno pripremaju ručak ili večeru žive bolje i seksaju se više

Devet od deset ispitanica reklo je da su ljute zbog nedostatka pomoći u obavljanju kućanskih poslova, a 84 posto je otkrilo da je to i najčešći razlog za svađe.

Nekih 18 posto ispitanica je čak reklo da su izgubile seksualnu želju upravo zbog toga jer je njihovi partneri “ne zamaraju” pomaganjem oko kućanskih poslova.

Žele se osjećati željeno

U studiji je otkriveno da je još jedan od glavnijih razloga za prevaru, i to kod 31 posto žena, činjenica što su se željele osjećati seksi i željeno. Mnoge su izjavile da su utjehu potražile “drugdje” jer ih njihovi partneri zanemaruju.

Još jedan razlog za pRevaru je loša veza iz koje žene ne znaju kako bi izašle.

BRAK JE MRAK? Supružnički seks često se svodi na puko kukanje, a evo i zbog čega…

Bijeli muškarci najmanje pomažu

“U mom slučaju veza je u mojoj glavi već bila gotova. Zaljubit ću se u nekog drugo i ostaviti svog dečka”, napisala je jedna korisnica Reddita.

Rezultati će najviše značiti muškarcima bijele puti, jer je dokazano da oni najmanje rade kućanske poslove. Muškarci crne puti s Kariba su oni koji najviše pomažu ženama.

Vijest dolazi nakon studije da parovi koji podjednako rade kućanske poslove imaju bolji i češći seksualni život, nego oni koji drže do starih seksističkih stereotipa.

Povratak na Net.hr