TRAŽI SAVJET

ZARUČNICA MU JE DOŠLA U FAZU ZBOG KOJE RAZMIŠLJA DA JOJ DA NOGU: ‘Radije bih bio sam i gledao porniće’

Umjesto da se pridruži zaručniku u teretani, ona jede kako bi se utješila

Jedan čitatelj obratio se Sunovoj kolumnistici Deidre jer ima problema sa zaručnicom. Naime, nije siguran želi li je oženiti jer se deblja iz dana u dan, a uz to je uvijek loše raspoložena.

“Volim jače žene, ali ona je u karanteni prešla iz punašnije osobe u morbidno pretilu. Nije lijepo to reći, ali više mi nije privlačna. Radije bih bio sam i pogledao porniće, nego se seksao s njom”, priznao je 32-godišnjak.

‘JESAM LI GEJ?’ Prevario suprugu sa ženom koja je zapravo bila – frajer; ‘Saznao sam usred seksa. Svejedno sam uživao’

Zna da je muči kilaža i da je zbog toga loše raspoložena. “Ipak, umjesto da mi se pridruži u teretani, ona jede kako bi se utješila”, objasnio je.

“Bliži se vjenčanje, a taj razgovor je neugodan sam po sebi jer ću joj povrijediti osjećaje. Najviše sam zabrinut zbog njezina zdravlja, mogla bi dobiti dijabetes”, zaključio je čitatelj.

Zajedničke aktivnosti

“Ona i sama zvuči zabrinuto. Reci joj da se brineš i vidiš da joj se raspoloženje stalno mijenja. Pitaj je što možeš učiniti kako bi joj pomogao”, savjetovala mu je kolumnistica.

ISPOVIJEST MUŠKARCA (53): ‘Uživao sam u seksu s prostitutkom sve dok ona nije bacila oko na – moju suprugu’

Predlaže i da porazgovaraju s liječnikom i donesu zajednički plan kojeg će ga se pridržavati. “Kupujte namirnice i kuhajte zajedno tako da nemate nezdrave hrane pri ruci. Vježbajte zajedno kod kuće”, predlaže Deidre.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr