BAŠ JADNO

ZAR JE OVO ZASLUŽILA NAKON 30 GODINA BRAKA? ‘Želim razvod jer sam našao mlađu, ali evo zašto se to bojim reći ženi’

Ostatak života želi provesti na putovanjima i izletima, a sve to bi mu mogla pružiti mlada ljubavnica – ali treba smoći snage stati pred suprugu…

Kako nakon 30 godina braka priznati ženi da imaš mlađu ljubavnicu, s kojom želiš provesti ostatak života? Pred ovim pitanjem našao se 52-godišnji muškarac, kojega od velike prekretnice dijeli samo strah od toga da će njegova 48-godišnja supruga doživjeti emotivni slom.

Ljubavnica ga dovela pred zid

“Imamo sina i kćer koji su već odrasli ljudi i ne žive s nama. Ovo razdoblje života htio bih provesti na putovanjima, izletima i radeći nešto u čemu zaista uživam. Moja je supruga potpuna suprotnost i samo želi biti kod kuće. Voli me više od same sebe i kaže da je sretna sa mnom, ali meni to nije dovoljno”, započeo je svoju priču anonimni muškarac za The Sun.

REKAO ŽENI DA SE TRIJEZNIO U ZATVORU, A ZAPRAVO… ‘Povjerovala mi je, ali sada imam drugi problem’

Upoznao je jedru 32-godišnjakinju, koja je puna energije i entuzijazma. “Ona kaže da želi biti sa mnom, ali ne dok imam suprugu. Nikada se nije udala i nema namjeru, a ima i 16-godišnjeg sina”, otkrio je. Seks im je strastven, vole se, ali on ne može ostaviti svoju suprugu – iako bi htio.

Supruga zaslužuje šansu

“Žena je počela sumnjati jer me često nema kod kuće, ali tvrdi da je i dalje sretna. Nema prijatelje, nema nikoga i zato mi je tako teško ostaviti je. Znam da bi je to dotuklo”, požalio se 52-godišnjak i zatražio savjet od seksualne i psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

“Vjerujem da se osjećaš zarobljeno jer ste toliko godina proveli zajedno, ali tvoja supruga zaslužuje da joj pružiš šansu da promijeni neke navike i da zajedno radite na svojem odnosu. Reci joj otvoreno da nisi sretan i da trebate nešto promijeniti. Ljubavnici reci kako poštuješ njezinu odluku da neće biti s tobom dok si u braku, ali i da se više nećete viđati”, savjetuje Deidre.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr