BRUTALNA OSVETA

‘ZAIGRAT ĆEMO IGRU’; Mladoženja na vjenčanju razotkrio suprugu preljubnicu: ‘Svih ovih 8 mladića spavalo je s njom otkad smo se zaručili’

Brutalna priča o osveti jednog mladoženje ispričana je u talk showu Grahama Nortona

Za većinu sretnih parova, vjenčanje je prilika da pokažu svoju ljubav i odanost jedno drugome pred prijateljima i obitelji. Dakle, definitivno nije mjesto za iznošenje prljavog rublja.

No, jedan je odvažni mladoženja na dan vjenčanja raskrinkao i ponizio svoju suprugu preljubnicu, ali i njene ljubavnike.

MLADENCI ŠOKIRALI SVOJE GOSTE IZBOROM JELOVNIKA: Zamislite da vas na vjenčanju na tanjuru dočeka ovo

Brutalnu osvetničku priču prepričao je mladić zvan Shawn u talk showu Grahama Nortona. Nakon vjenčanja, svi su krenuli na slavlje. “Počeli su govori, a onda je došao red na mladoženju koji je rekao da ćemo zaigrati jednu igru”, prepričao je.

Svi gosti su se ustali, a mladoženja im je rekao da preokrenu tanjure kako bi vidjeli je li ispod njih zalijepljena crvena naljepnica. “Napravili smo to, a samo osam tipova je ostalo stajati”, rekao je Shawn.

“Pogledajte ove mladiće. Svi oni su spavali s mojom suprugom otkad smo se zaručili i sada idem poništiti naš brak”, rekao je mladoženja koji je potom izašao iz sale i ostavio goste u čudu.

POSLOŽIO JE PRIORITETE: Mladoženja ponio laptop na vjenčanje i igrao igricu; mladenkina faca sve govori

Osvetnička priča se dopala voditelju Nortonu, kao i njegovu gostu, glumcu Jeremyju Renneru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr