banner

JOŠ JE MLADA, NAUČIT ĆE

ZABRINUTA CURA TRAŽILA POMOĆ ISKUSNIJIH ŽENA: ‘Ulovila sam dečka kako se dira, zar mu nisam dovoljna?’ Dale su joj vrijedan savjet

Ne zna, kaže, treba li mu ponovno spomenuti da joj to smeta ili je bolje da se pravi da ga ne vidi

Jedna djevojka nedavno je na forumu Mumsnet ispričala kako je pobjesnila kada se prije nekoliko dana probudila i zatekla svoga partnera kako se – samozadovoljava. Iako mu je već prije rekla da joj to smeta jer osjeća kao da mu ona nije dovoljna, njemu to, čini se, baš i nije bilo važno.

shutterstock

Seksali su se tri dana prije

“Živimo zajedno tek 10 mjeseci i nemamo djece, a jutros me već drugi put ovoga tjedna probudilo njegovo masturbiranje”, napisala je. Nije htjela, kaže, opet reagirati kako ga ne bi posramila, no priznaje da joj baš i “nije fora da je u subotu u 6.30 ujutro budi njegovo teško disanje”.

SEKS UTROJE KOJI JOJ JE PROMIJENIO ŽIVOT: Sve pet, ali sirota žena sad ima jedan sasvim novi problem. Ne, nije to što mislite

“Imamo aktivan seksualni život, a prije tri dana smo se seksali, tako da nije baš ‘zakinut'”, istaknula je anonimna cura. Ne zna, kaže, treba li mu ponovno spomenuti da joj to smeta ili je bolje da se pravi da ga ne vidi.

shutterstock

Radi dramu ni oko čega?

“Najgore mi je što se dira dok leži pokraj mene. Već sam mu prije objasnila da mislim kako se to treba raditi u privatnosti ili, pak, treba biti nešto što radimo zajedno, ali ovo je nešto između”, zaključila je.

Mame s foruma utvrdile su kako djevojka “radi dramu ni oko čega” i da one ne vide u čemu je problem. “Suprug i ja to često radimo ako ovo drugo spava, meni je samo bitno da ga ne probudim”, priznala je jedna forumašica i savjetovala joj da se “opusti i poradi na tome da joj to prestane smetati jer za time nema potrebe”.

Povratak na Net.hr