TEŠKO ĆE SE IZVUĆI

ZABRANJENI SEKS NJEGA JE UVALIO U GADNE PROBLEME: ‘Moja bivša se zaručila, a onda mi plačući rekla da je – trudna’

Nalaženje radi seksa nije dobra ideja, pogotovo ako je riječ o bivšoj ljubavi koja je, uz to, zaručena i trudna

Ovaj 29-godišnjak na teži je način naučio kako nije najpametnija ideja nalaziti se sa zaručenom bivšom, ma koji povod sastanka bio. On se bivšoj djevojci javio kako bi joj čestitao na zarukama. Našli su se na kavi, koja ih je odvela u – krevet. Ona sada želi da se njih dvoje nastave družiti u tajnosti i nakon što se uda.

“Prekinula je našu dvogodišnju vezu prije šest mjeseci, ali željela je ostati u kontaktu jer smo bili dobri prijatelji prije nego što smo započeli vezu. Pristao sam, ali karantena je onemogućila da vidim nju i naš krug prijatelja. Iznenada sam dobio poruku u kojoj je objavila svoje zaruke”, napisao je muškarac u pismu za The Sun.

Slomila se u njegovu stanu

Odlučio se vidjeti s njome kako bi joj čestitao pa ju je pozvao u svoj stan. Bila je vrlo tiha i izgledala je umorno, a kada ju je pitao što nije u redu, počela je plakati. Priznala mu je da je trudna, ali i da je htjela da to dijete bude njegovo. Počeo ju je tješiti, a onda se dogodilo ono neizbježno – počeli su se ljubiti i, naposljetku, završili u krevetu.

PREVARIO ŽENU S FRAJEROM I SADA JE ZBUNJEN: ‘Mislio sam da sam strejt sve dok nisam spavao s njim, bio je to najbolji seks’

Ipak, nisu stali ni na tome. Od tada su se vidjeli nekoliko puta i uvijek su se seksali. On sada želi ponovno biti s njom, ali ona je odlučna da se uda i rodi dijete. Iako se uselila sa zaručnikom, i dalje želi održavati seks s bivšim. Nalaze se jednom mjesečno, ali njemu to nije dovoljno.

Ta ideja graniči s ludošću

“Nalaženje radi seksa nije dobra ideja, riskiraš da ostaneš povrijeđen. Ona sada nije slobodna, a u budućnosti će biti još manje. Ideja da možete nastaviti u tajnosti potpuno je luda. Ona će imati drugi život, okupiran bebom, dok ćeš ti htjeti više i nećeš moći krenuti naprijed i pronaći novu ljubav”, objasnila mu je terapeutkinja i kolumnistica Deidre Sanders.

“Ako se sada odvojite, natjeraš ćeš bivšu da shvati kako nećeš biti njezina emocionalna podrška. Možda će je to čak natjerati da ozbiljno razmisli želi li obveze za koje tvrdi da želi. Ako je nastaviš viđati, nikad se neće morati suočiti s tim problemima. Reci joj kako se osjećaš, ali onda podvuci crtu i više je nemoj zvati ako nije slobodna”, savjetuje ona.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr