FATALNA ŠOGORICA

VOLIM SVOJU ŽENU, ALI JE NJEZINA SESTRA BOLJA U KREVETU: Ovaj tip već četiri godine spava s obje, nije odolio ni na svadbi…

Iako je on rekao šogorici da moraju prekinuti svoju aferu, seks im je bio toliko strastven da jednostavno nisu mogli prestati

“Moja supruga i ja zajedno smo pet godina i imamo trogodišnju kćerkicu. Ono što nitko ne zna je da ja već četiri godine spavam i s njezinom sestrom”, započeo je svoju intimnu ispovijest 29-godišnji muškarac.

“Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja se supruga onesvijestila pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njezina sestra je nešto sasvim drugo – puna oblina, seksi i drska”, objasnio je u pismu za The Sun.

Htio je prekinuti sa suprugom, ali…

“Oduvijek sam joj se sviđao. Poljubili smo se i brzo završili u krevetu. Seks je bio nevjerojatan. Spolne odnose smo imali još nekoliko puta tijekom sljedećih mjesec dana i razmišljao sam da bih trebao prekinuti sa suprugom te biti s njezinom sestrom”, dodao je.

ISPOVIJEST MUŠKARCA (53): ‘Uživao sam u seksu s prostitutkom sve dok ona nije bacila oko na – moju suprugu’

Međutim, njegova je supruga zatrudnjela i tada su se odlučili vjenčati. Iako je on rekao njezinoj sestri da moraju prekinuti svoju aferu, seks im je bio toliko strastven da jednostavno nisu mogli prestati. Poseksali su se čak i na vjenčanju.

Ne želi izgubiti nijednu od njih

Njegova supruga bila je trudna šest mjeseci kada su se vjenčali, a on je tada ponovno spavao s njezinom sestrom. Ona je sada trudna s drugim djetetom, a on ne zna što napraviti jer ne može prekinuti aferu, ali svejedno voli svoju suprugu. Za savjet se obratio seksualnoj i psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

“Uspjeli ste godinama skrivati ​​svoju vezu, ali jednoga dana neizbježno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesretno: vi, vaša supruga, vaša djeca, vaše obitelji, čak i vaša ljubavnica. Recite šogorici da to mora prestati sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se usredotočite na svoj brak i djecu, oni zaslužuju najbolje od vas”, odgovorila je čitatelju Deidre.

Povratak na Net.hr