banner

ZAR U 21. STOLJEĆU?!

FOTKA S VJENČANJA IZAZVALA ZGRAŽANJE, I FOTOGRAFI OSTALI BEZ RIJEČI: ‘Nema šanse da se moje ime nađe na nečem ovakvom’

Fotografiju koja je postala viralna mnogi su opisali kao otrcanu i degradirajuću

Koliko god mladenci pomno planirali svaki trenutak na svojemu vjenčanju, često se dogodi nešto što ili pođe po zlu ili ljudima bode oči. Ovi su mladenci imali kreativnu ideju za jednu fotografiju, koju su korisnici društvenih mreža prozvali -ponižavajućom.

Na fotografiji za koju se vjeruje da je nastala u SAD-u vidi se pet djeveruša u crvenim haljinama kako kleče ispred svojih nasmijanih partnera. Scena je odmah izazvala lavinu reakcija na Redditu, a mnogi su je usporedili s kadrom iz filma “Sluškinjina priča”.

MLADOŽENJA ŠOKIRAO GOSTE NA SVADBI: U prepunoj sali pustio eskplicitnu snimku mladenke u klinču – sa svojim rođakom!

Fotografi se ograđuju

“Ovaj trend je univerzalno loš, no ova iteracija najgora je koju sam dosad vidjela”, piše uz fotografiju koja je postala viralna, a koju su mnogi opisali kao otrcanu i degradirajuću. “Definitivno ne bih željela biti dijelom ovoga snimanja”, jedan je od komentara.

“Ovo je ponižavajuće, odbila bih biti dijelom ovoga”, “Koga vraga oni rade?”, još su neki od komentara, a javili su se i fotografi. “Kao fotografkinja odbila bih sudjelovati u ovome. Nema šanse da se moje ime nađe na nečemu tako trashy.”

Povratak na Net.hr