'DOBRO ODIGRANO'

VJENČALI SU SE – IZ OSVETE: Cura ispričala kako je upoznala svog muža i ostavila ekipu u nevjerici. Pa ovog nema ni u filmovima!

Kada su saznali što im partneri rade iza leđa, htjeli su se osvetiti pa su se odlučili – vjenčati. Da, prevareni partneri na kraju su se zaljubili i ostali zajedno

Ne može se poreći da je izdaja u ljubavnoj vezi uvijek jako bolna, ali jedna je žena otkrila kako se uspjela osvetiti djevojci koja joj je preotela njezina bivšeg dečka na jedinstveno zadovoljavajući način.

@jadepurvis53

PART 1 UPDATE 🤯 #JDSmashingIt #MONCLERBUBBLEUP #merrybossmas #howimetmyhusband #update

♬ original sound – Jade Purvis

Jade Purvis iz Škotske podijelila je sa svojih 60.000 pratitelja na TikToku priču o tome kako je upoznala svoga supruga kada su ih njihovi bivši varali jedno s drugim. Otkrivajući pozadinu priče, objasnila je da je njezin bivši zaručnik, s kojim je bila tri godine, prešao 300 kilometara da bi je prevario sa ženom koja je tada bila u petogodišnjoj vezi.

‘BIVŠA PSIHOPATKINJA’ OTKRILA TRIKOVE ZA ŠPIJUNIRANJE PARTNERA: Uspjela prevariti algoritam – trebale bi je zaposliti tajne službe

@jadepurvis53

PART 2 UPDATE 🤯#JDSmashingIt #MONCLERBUBBLEUP #update

♬ original sound – Jade Purvis

Vjenčali su se iz osvete

Kada su saznali što im partneri rade iza leđa, htjeli su se osvetiti pa su se odlučili – vjenčati. Da, prevareni partneri na kraju su se zaljubili i ostali zajedno.

@jadepurvis53

PART 3 update #update #howimetmyhusband #JDSmashingIt #MONCLERBUBBLEUP

♬ original sound – Jade Purvis

“Putovao je 300 kilometara kako bi me prevario i nikada se nije vratio kući. Nas dvoje smo, zahvaljujući tomu, u braku već četiri godine”, rekla je Purvis u videu koji je brzo postao viralan, a mnogi gledatelji nisu skrivali oduševljenje njezinim potezom.

@jadepurvis53

REPOST bcus im like that 🤷🏼‍♀️😜 #JDSmashingIt #MONCLERBUBBLEUP #viral #fyp #blowitupagain

♬ hopeshecheats. – Marleigh Sturgess

“Dobro odigrano. Drago mi je da ste sretni zajedno”, glasio je jedan komentar, dok je druga korisnica napisala: “Uvijek kažu da se sve događa s razlogom. Vi ste stvoreni jedno za drugo i želim vam još mnogo lijepih godina.”

@jadepurvis53

BLIND REACTING 😳😳😳 #exedition #putafingerdown #fyp #tiktok #howimetmyhusband

♬ Put A Finger Down Exes Edition – D

Sprijateljila se sa ženom

U drugom videu Jade je otkrila da je zapravo bila zaručena s bivšim kada ju je on prevario s drugom ženom, koju je upoznao na Facebooku. Također je rekla svojim pratiteljima da je upravo ta žena stupila u kontakt s Jade kako bi joj rekla da je spavala s njezinim dečkom.

@jadepurvis53

how bizarre .. it’s the toxicity for me 👻✌🏼 #SportsDirectRepRace #howbizarre #fyp #tiktokuk #almost60K #bye

♬ original sound – Pinto Beanszzzz

Nakon što se u početku sprijateljila sa ženom, Jade je kasnije postala bliska prijateljica s njezinim partnerom prije nego što su se na koncu njih dvoje zaljubili i vjenčali, prenosi Daily Mail.

@jadepurvis53

7 years together, 4 married ❤️🥰 #fyp #relationship #tiktokuk #growingtogether

♬ Thx for using my sound – Lauren Nichole Ferna

Povratak na Net.hr