ALI GA VOLI

VIŠE SE NIJE HTJELA SEKSATI SA SVOJIM DEČKOM: ‘Spavala sam s frendicom. Uživala sam u svakoj sekundi…’

Ona voli svog dečka, ali smišlja izlike da se s njim ne seksa. Ipak, u seksualni se odnos upustila s prijateljicom kad su obje bile pod utjecajem alkohola. Što to točno znači?

Ona je djevojka u kasnim dvadesetima. U vezi je već šest godina, ali želja za seksom s njim je davno nestala. Kaže kako ga jako voli, ali kako svim silama pokušava izbjeći seksualne odnose pa stalno smišlja nove izlike.

Međutim, nedavno je ta ista djevojka spavala s vrlo dobrom prijateljicom. ‘Obje smo bile pijane, obje smo hetero, ali to je za mene bio najseksualniji kontakt posljednjih nekoliko mjeseci i uživala sam u svakoj sekundi’, napisala je ova djevojka tražeći savjet u britanskom Guardianu od psihoterapeutkinje i seksologinje Pamele Stephenson Conolly.

Djevojku je zanimalo što ova cjelokupna situacija znači.

‘Ovo jednostavno znači da te privukla, ili da ti je bila potrebna erotska inspiracija nečega što se smatra tabuom. Intenzivna seksualna iskustva su često posljedica ‘zabranjenih’ veza’, odgovorila joj je dr. Stephenson Conolly.

Doktorica smatra kako ovaj njezin seksualni izlet ne mora nužno narušiti njezinu primarnu vezu, ali da je važno zrelo razmisliti o sljedećim koracima.

‘Ovo ti se može činiti kao dobar bijeg od dosade, ali nemoj prenagliti. Uzmi si vremena, razmisli o svojim emocijama i razgovaraj s prijateljicom o njima. Ovo je prilika da naučiš nešto vrlo važno o sebi. Ljubavni trokuti mogu biti vrlo komplicirani i vrlo bolni, budi oprezna’, odgovorila joj je psihijatrica.

Povratak na Net.hr