LOŠE VIJESTI

UZALUD VAM TRUD, SVIRAČI: Dečki, ona već na prvi pogled zna jeste li očajni u krevetu

Tek si ga upoznala i oduševila si se kako mu je kosa uredno počešljana, svaka dlaka na svom mjestu. Košulja savršeno ispeglana, nema ni jedne jedine zanoktice i iznervira se čim mu se malo blata nađe na cipeli. Jednom riječi, on je perfekcionist i to ti se sviđa – sve dok se završite u krevetu.

Znanstvenici su u nedavno objavljenom istraživanju o tome kako se ova osobina odražava na seks i zaključili da umjesto sjajne izvedbe, partner ‘cjepidlaka’ dobija anksioznu partnericu s nedostatkom samopouzdanja, koja vremenom postaje prilično nezainteresirana za ljubavne vratolomije i sklona je ih je odgađati uz dobro poznate izgovore, poput glavobolje, obaveza i iscrpljenosti, piše Daily Mail.

A koje je voće u vašim rukama? Oblik grudi otkriva kakva je u krevetu!

Velika očekivanja – velika razočaranja

Isto tako, žene koje od partnera očekuju vještine Casanove, najvjerojatnije će biti nezadovoljne jer muškarac pod pritiskom često podbaci.

S druge strane, dame koje sebi postavljaju visoke standarde kad je u pitanju seksualni čin, imaju veću želju za vođenjem ljubavi i lakše se uzbuđuju. Ali, su i sklonije sebe kriviti ako nešto pođe po zlu.

I zato psiholozi savjetuju da se, umjesto zamišljanja kako idealni seksualni čin treba izgledati, prepustite uživanju jer je to siguran put za dobar, pa i savršeni seks.

OPUSTI SE I UŽIVAJ: Glumite porno divu u krevetu? Evo što frajeri misle o tome

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr