GROZAN PRELJUB

UHVATIO SUPRUGU KAKO SE SEKSA S BRATOM: ‘Nisu u krvnom srodstvu, ali njihovoj obitelj je to u redu. Život mi je uništen…’

Brat je 10 godina stariji od nje, a budući da je posvojena, nisu u krvnom srodstvu

Muškarac je u šoku nakon što je zatekao svoju ženu koja je posvojena kako se seksa sa svojim bratom. Za savjet se obratio Sunovoj kolumnistici Deidre koja pomaže čitateljima s ljubavnim i seksualnim problemima te joj je iznio cijeli slučaj.

“Ona je posvojena pa nisu u krvnom srodstvu, ali svejedno sam potpuno u šoku. Moj život je potpuno uništen nakon ovoga, a njezina obitelj misli da je to u redu”, otkrio je uzrujani 36-godišnjak kolumnistici.

MLADIĆ STRAHUJE DA JE ČESTOM MASTURBACIJOM SMANJIO OSJETLJIVOST PENISA: ‘Radim to svaki dan, a pretjerao sam u karanteni’

U braku su šest godina, a roditelji su ju posvojili kada su saznali da neće moći imati drugo biološko dijete nakon njezinog brata koji sada ima 44 godine.

“Rekla mi je da se seksaju otkad je bila tinejdžerica”, dodao je čitatelj koji nikako ne može smoći snage za razgovor sa ženom.

ŽENSKAROŠ SE UVALIO PREKO GLAVE: ‘Djevojka i cura s kojom ju varam zatrudnjele su sa mnom u razmaku od nekoliko tjedana’

“Odselio sam se, a moja obitelj ne razgovara sa mnom zbog srama. Ne želim da mi prijatelji saznaju jer bi me maltretirali”, priznao je.

Nasilno ponašanje i nejasne granice

Kolumnistica je upitala čitatelja koliko mu je godina imala supruga kada se počela seksati s bratom koji je 10 godina stariji od nje.

“Obitelj vaše žene nema primjerene granice, a ponašanje njenog brata djeluje nasilno. Normalno je što ste jako uzrujani”, poručila mu je Deidre.

Savjetovala mu je da nazove udrugu za žrtve nasilja u djetinjstvu kako bi dobio jasniji uvid za otvaranje rasprave sa suprugom.

Povratak na Net.hr