MOGLO BI SE ZAKUHATI

UGLEDNI BIZNISMEN PAO NA ČARI MLADE KOLEGICE: Nakon strastvene afere spreman je ostaviti suprugu i dvoje djece

Ne želi nikoga povrijediti i ne može podnijeti mogućnost da će povrijediti djecu, ali ne vidi drugi način da riješi situaciju

Oženjeni 38-godišnjak i uspješan poslovni čovjek pronašao je 12 godina mlađu ljubavnicu, koja mu je pomutila razum. Iako ima suprugu i dvojicu sinova, u braku je postao jako nezadovoljan. Kako objašnjava, supruga drži sve konce u rukama i njezina mu je dominantnost postala veoma mučna.

“Nije romantična, prezire javno iskazivanje nježnosti, a kada upoznaje nove ljude, uvijek je bezobrazna. Seks mi je s njome dosadan, ako ga uopće i ima, a meni ta cijela situacija nikako ne odgovara. Romantičan sam, volim putovanja, restorane, uzbudljive spojeve…”, započeo je muškarac u svojemu pismu za The Sun.

KAKO PREPOZNATI MOGUĆU PRELJUBNICU? Žene koje ovo rade tijekom seksa sklonije su varanju partnera

Afera s kolegicom prerasla u vezu

“Upoznao sam kolegicu na poslu koja radi na recepciji. Lijepa i slobodna 26-godišnjakinja odmah mi je bila privlačna. Nakon jednoga razgovora otpratio sam je u njezin ured, ali ništa se nije dogodilo”, ispričao je.

Ipak, nije mogao prestati razmišljati o njoj pa joj je poslao poruku. Vidjeli su se tjedan poslije i napokon je dobio poljubac za kojim je čeznuo. Složili su se da je to samo zabava, ali je brzo preraslo u strastvenu vezu.

Tijekom karantene nisu bili u mogućnosti viđati se i muškarac je pokušao preboljeti svoju mlađahnu ljubavnicu. Nažalost, nije mu uspjelo. Ona je sve o čemu razmišlja, a sada je odlučio kako radi nje želi ostaviti suprugu. Ne želi nikoga povrijediti i ne može podnijeti mogućnost da će povrijediti djecu, ali ne vidi drugi način da riješi situaciju.

‘Odvojite se od nje još jednom’

Sunova savjetnica i kolumnistica Deidre Sanders upozorila je posrnuloga biznismena kako će njegova afera, ako se za nju dozna, povrijediti najmanje troje ljudi.

“Jeste li zaista razmislili što će prekid vašega braka učiniti vama i vašoj vezi? Uživali ste u tajnim sastancima i seksi spojevima sa svojom ljubavnicom, ali ne znam jeste li svjesni da to više neće biti afera, već će ta djevojka nakon nekoga vremena biti uključena i u život vaše djece”, odgovorila mu je Deidre.

“Odvojite se od nje još jednom i recite svojoj ženi koliko ste nesretni. Može biti da je sramežljiva, a ne bezobrazna. Zatražite pomoć za rješavanje vaših odnosa na jedan ili drugi način, koji je najbolji i za vašu djecu”, savjet je ove stručnjakinje za odnose.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr