banner

ŽIVOT S NOVIM FRAJEROM

UDOVICA (70) OTVORENO O SEKSU U POZNIM GODINAMA: ‘Iznenadilo me kako mi je tijelo reagiralo nakon toliko vremena’

Da joj je netko rekao da će sa 70 uživati u seksu bez umjetnih pomagala, kaže kako bi vjerojatno bilo pomalo zgađena

Svoju nesvakidašnju ljubavnu priču ispričala je 70-godišnja udovica, koja tvrdi kako njezin seksualni život nikad nije bio bolji nego sada. Gospođa u mirovini priznala je kako u poodmakloj dobi uživa u seksu s devet godina starijim partnerom.

“Kada smo se upoznali, ja sam već 10 godina bila udovica. Iako sam bila usamljena, nisam tražila vezu i nisam bila zainteresirana za seks. Znali smo se dugih 15 godina, ali tek kada smo počeli razgovarati o smislu života, između nas se stvorila nova intimnost”, opisala je Britanka početak njihove romanse.

Iznenadila se kako joj je tijelo reagiralo

Budući da je tada već bila prihvatila činjenicu da fizički više nije u formi za seks, kaže kako se nemalo iznenadila načinom na koji je njezino tijelo reagiralo na zagrljaje i čedne poljupce.

ZABRANJENI SEKS NJEGA JE UVALIO U GADNE PROBLEME: ‘Moja bivša se zaručila, a onda mi plačući rekla da je – trudna’

“Na početku, to nije bio puni snošaj. S vremenom, shvatili smo da se stvari mijenjaju postepeno. Povećano samopouzdanje, pažnja i povjerenje rezultiralo je punijim iskustvom. Nemam potrebu uklopiti se u svoje ili tuđe ideje kako uspješna seksualna veza mora izgledati. Davanje i dobivanje zadovoljstva i ljubavi dovoljno je”, kazala je 70-godišnjakinja.

Zavide joj desetljećima mlađi ljudi

Pohvalila se kako joj na bogatu seksualnom životu zavide i desetljećima mlađi ljudi. Tvrdi kako ni ona sama s 30 godina ne bi vjerovala da joj je netko rekao da će sa 70 uživati u seksu bez umjetnih pomagala, a kaže i kako bi vjerojatno bilo pomalo zgađena.

“Seks je kao kvalitetno vino, on također sazrijeva s godinama. Negdje usput, čak sam se i zaljubila”, zaključila je pričljiva umirovljenica za britanski Guardian.

Povratak na Net.hr