TOTALNO ORIGINALNO

‘UDAJ SE ZA NAŠEGA TRENERA’: O prosidbi u BiH i spektakularnom potezu djece bruji cijeli svijet! Ovo morate vidjeti

Klinci koje Bajramović trenira rado su se pobrinuli za to da prosidba bude doista za pamćenje

Trener u jednoj bosanskohercegovačkoj školi nogometa postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući jedinstvenomu načinu na koji je zaprosio svoju djevojku. Tarik Bajramović u nedjelju je na Gradskom stadionu u Ilijašu zaprosio voljenu Arnelu Šabić, a u tome su mu pomogla djeca iz kluba, prenosi Kurir.

Klinci koje Bajramović trenira rado su se pobrinuli za to da prosidba bude doista za pamćenje. Stali su na teren tako da su formirali veliko srce, a Arneli su uputili vrlo izravan poziv: “Udaj se za našeg trenera” slovima ispisanima na papiru koji je držao svatko od njih.

NAJBIZARNIJI OBIČAJI PRVE BRAČNE NOĆI: Od lažiranja nevinosti do seksa sa svim muškarcima na vjenčanju

Sve je isplanirano u tajnosti

Romantična je prošnja natjerala Arneli suze na oči, a sve je snimila i kamera. Fotografije i snimke ubrzo su obišle svijet, hvaleći trenerovu kreativnost i dječje sudjelovanje u ovome događaju koji će novopečena zaručnica zasigurno pamtiti cijeli život.

“Arnela nije ništa znala. Nisu ni roditelji znali, samo nas nekoliko trenera iz škole koji smo sve pripremili. Plakala je, vjerujte da je jedva sebi došla”, ispričao je Bajramović za portal SportSport.ba. nakon što je buduća mladenka rekla “da”.

Povratak na Net.hr