INTIMNA PRIZNANJA

U TOM TRENUTKU ZNALI SU DA IM JE BRAK GOTOV: ‘Došla sam u seksi donjem rublju, a on je izrekao najgnjusniju stvar ikad’

Reditovci su se raspričali o svojim propalim brakovima i o razlozima koji su do toga doveli

Istraživanja su pokazala da svaki treći brak u prosjeku završi razvodom. Pa, koji su najčešći razlozi za krah? Jedan korisnik Reddita odlučio je doznati odgovor na to pitanje te je pokrenuo temu koja je naišla na velik odaziv.

“Razvedeni s Reddita, kada ste znali da je vaš brak gotov?”, upitao je korisnik s nadimkom Wimpyhunter, a ovo su neki od odgovora koje je dobio:

“Kada sam pročitao njezine poruke s drugim frajerom o tome koliko se zabavljala s njim i kako bi se brzo mogli vjenčati kada budu slobodni. Razveo sam se četiri mjeseca poslije, a oni su prekinuli vrlo brzo zato što on nije htio napustiti svoju ženu.”

Nije htjela raditi

“Kada sam shvatio da sam pokušavao pogoditi u kakvom će raspoloženju ona biti kada se vratim kući s posla, kako bih mogao prikladno ući u kuću i ne naljutiti je više nego što je već bila.”

“Kada bih sišao u podrum i pretvarao se da perem rublje kako bih se odvojio od nje.”

“Živjeli smo s njezinim roditeljima kako bismo si mogli priuštiti da ona ostane kod kuće s djecom. Bio sam vrlo nesretan što živim s njima i rekao sam joj da se želim preseliti. Rekla je da je jedini način za to ako udvostručim svoje prihode jer ona neće raditi. Odselio sam se bez nje.”

“Moja je supruga željela predah pa sam se odselio. Vratio sam se po neke stvari i otkrio da u smeću ima nekoliko kondoma. Iskreno, učinila mi je uslugu.”

“Muž mi je poslao e-mail u kojemu je rekao da me više ne voli. Međutim, kada sam vidjela da se zaručio sa 18-godišnjakinjom nekoliko dana nakon što smo potpisali papire za razvod, sve mi je bilo jasno.”

ŽENA GA JE OSTAVILA, ON NAŠAO DRUGU – KOJU VARA S TREĆOM: Ali to nije sve, pazite nastavak – ‘E, tada su krenuli pravi problemi…’

Brak bez seksa

“Kada sam završila na terapiji s njegovom mamom, umjesto s njime.”

“Vratila sam se kući iz još jedne 12-satne smjene na poslu. Bebina pelena bila je prljava, kuća je bila u neredu, sudoper je bio pun posuđa, a moj bivši se, kao i uvijek, zezao na računalu. Tada sam shvatila da je lakše da sve radim sama.”

“Kada sam bila u bolnici nakon što sam carskim rezom rodila našu bebu. Sljedeći dan me pitao da mi donese hranu. Rekla sam da želim burrito. Rekao je da neće ići po meksičku hranu jer ide u drugi restoran. Ušao je s vrećicom iz restorana u sobu, sjeo i krenuo jesti ručak preda mnom. Ništa mi nije donio uz objašnjenje: ‘Nisi mi rekla što želiš.'”

“Kada sam odjenula seksi donje rublje i on je rekao: ‘Moramo li? Samo zato što nam je prva bračna noć?’ Četiri mjeseca poslije, još uvijek nismo imali spolne odnose od našega vjenčanja – unatoč tome što smo to činili i prije toga.”

“Kada sam ranije došao kući iz vojske i u svojemu krevetu našao drugoga tipa.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr