banner

GUŽVA U KREVETU

U BRAKU IH JE TROJE I SADA IMAJU TOTALNO LUDI PLAN: ‘Želimo kroz to proći zajedno. Neće biti lako, ali uspjet ćemo’

Zajedno su već deset godina i uvijek su bili otvoreni – romantično i seksualno

Nakon što su se vjenčali utroje, Jimmy Silva (36) i njegove supruge Chacha Vavo (32) te Summer Peltier (26) razmišljaju o proširenju obitelji, a njih dvije žele zatrudnjeti u isto vrijeme. Neobičan trio otkrio je zašto im je to važno – žene će tako proći kroz cijeli proces zajedno.

“Želim da budu trudne zajedno. To je također posao za mene, ali učinit ću to”, izjavio je Silva za Daily Star.

Uvijek su bili otvoreni

Jimmy i Chacha u vezi su već deset godina, otkako su se upoznali u srednjoj školi i počeli izlaziti. Uvijek su bili otvoreni – romantično i seksualno – jer Chacha je biseksualna pa se nadala da će moći svoju seksualnost istražiti i sa ženama.

PAR S 53 GODINE RAZLIKE RAZVALJUJE NA 18+ STRANICI: Bakica i mladić snimaju porniće i već su u top 10 najpopularnijih

Budući da je Jimmy također bio otvoren za ovakvu vrstu odnosa, nije bilo iznenađenja kada je Summer ušla u njihov život. Njih troje brzo je shvatilo kako dijele jaku povezanost i odlučili su skrasiti se zajedno.

Simbolično prstenje

Kao znak ljubavi prema objema djevojkama, Jimmy ih je odlučio zaprositi prošloga travnja. U romantičnoj gesti darovao im je odgovarajuće zaručničke prstene.

“Jimmy nas je zaprosio i bilo je vrlo uzbudljivo. Nismo imale pojma što radi do posljednjega trenutka. Pitala sam Chachu za dopuštenje i obje smo pristale. Bio je to vrlo lijep trenutak, a još bolje je bilo kada smo doznale da su naši dijamanti izrezani iz istoga kamena”, ispričala je Summer.

Povratak na Net.hr