VIRALNI VIDEO

TRIK KOJI KOŠTA DESETAK KUNA: Cura pokazala kako je provjerila vara li je dečko, koristila je samo stvarčicu koju vjerojatno imate doma

Korisnica TikToka pokazala je kako u sobi svoga partnera možete pronaći neke tragove o varanju koji nisu vidljivi na prvu

Andrea Lopez postala je TikTok zvijezda nakon što je podijelila video s jednostavnom metodom pomoću koje možete otkriti vara li vas bolja polovica iza vaših leđa.

“Kako saznati vara li vas dečko”, naslovila je duhoviti isječak koji je dosad skupio gotovo 13 milijuna pregleda.

“Cure, ako želite saznati vara li vas partner, nabavite si valjak za odstranjivanje dlaka s odjeće i pređite njime po njegovom tepihu u spavaćoj sobi”, poručila je Andrea.

TIP NA SULUDI NAČIN SHVATIO DA GA CURA VARA: ‘Neka ga FBI smjesta zaposli’

Dok je taj trik izvodila u dečkovoj sobi pokupila je hrpu prašine, ali i nekoliko crvenih vlasi koje inače nikako ne bi mogla spaziti. “Molim? Moja kosa je crna”, rekla je djevojka i nasmijala milijune ljudi diljem svijeta.

@andrea.lopez44

He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) #fyp #viral #prank #cheater #couple #funny

♬ original sound – Andrea Lopez 😋

“Pretpostavljam da su svi sami nakon ovog videa?”, “FBI razina istrage”, “Potražnja za valjcima za odstranjivanje dlaka nakon ovog videa će otići u nebo”, “Vjerojatno joj dečko nikad nije usisao tepih”, “Možda su to dlake od njegove mame ili sestre?”, “Ed Sheeran mora puno toga objasniti”, samo su neki od komentara.

MISLITE DA VAS DEČKO ILI CURA VARA NA TINDERU? TikTokerica otkrila kako to jednostavno možete provjeriti

No, video se pokazao kao dobar alat za učenje i za serijske preljubnike. “Očisti tepih kada ti djevojka dolazi. Primljeno na znanje”, napisao je jedan  TikToker, a drugi je poručio muškarcima da smjesta bace svoje tepihe.

Povratak na Net.hr