NE BRINI – IMA NADE

TRGNI SE, ČOVJEČE, NAĆI ĆE DRUGOG! Ako radi nešto od ovog, nimalo je ne zadovoljavaš u krevetu

Može ona ispuštati ‘ooo’ i ‘aaaaaaah’ koliko god puta želi. Možda to čak radi i pravom trenutku, ali to, naravno, ne znači da se ona zapravo i tako osjeća. Ali to si već znao, zar ne? Jer zašto bi uopće ovo čitao kada bi sve zaista bilo u najboljem redu?

Kada je riječ o sposobnosti da u spavaćoj sobi zadovoljiš svoje partnerice, imamo dobu i lošu vijest.

Prvo dobra: Prema jednoj studiji objavljenoj 2014. godine u časopisu u Archives of Sexual Behavior, muškarci malo podcjenjuju koliko su zadovoljni njihovi partneri u krevetu. Što znači da postoji dobra šansa da je ona svim srcem za to, unatoč tvojim sumnjama.

NE, NISI BOGOMDAN: 10 znakova da si katastrofa u krevetu i savjeti kako to popraviti

Loša vijest? To ne znači da ne postoje žene koji ne bi željele da im seksualni život bude mrvicu živahniji. Da bi ti pomogla u pravilnom tumačenju znakova da ona nije zadovoljna u krevetu, tu je dr. Megan Fleming, klinička psihologinja i seksualni terapeut.

Ona otkriva koji znakovi mogu ukazivati da su se njeni osjećaji počeli hladiti i kako točno popraviti stvari, tako da će te preklinjati za još jednom. Čitaj dalje i shvatit ćeš.

1. Ona ne daje povratnu informaciju

Ako se osjećate kao da je duhovno odsutna ili ne odgovara na vaš dodir ili verbalne signale, “to može biti pokazatelj da ne osjeća užitak ili da nije raspoložena”, kaže Fleming.

To znači, neke su djevojke sramežljive i tihe u krevetu, i ako je to slučaj, ona možda neće odmah izravno reći da joj jako gode tvoji potezi.

Zvuči kao tvoja cura? Potražite fizičke znakove ona uživa. Zadihana je, koža joj je porumenila, uvija prste, izvija leđa… sve su to izdajnički znakovi da je jako uzbuđena i da je zadovoljavaš.

Ako nema ničeg od toga, onda nije previše oduševljena idejom vas dvoje u krevetu i vjerojatno će samo nepomično ležati i disati vrlo pažljivo.

DEČKI, OBRATITE PAŽNJU! Samo 15 minuta je dovoljno da joj budete najbolji u krevetu, a ne morate raditi skoro ništa

2. Ona glumi redatelja

Na drugom kraju spektra, ako ona stalno govori da “ubzraš” ili “daj to ovako”, to može biti znak da je ne zadovoljavaš.

No, budući da ona pokušava pomoći da se poboljšaš, to ne bi trebalo promatrati kao lošu stvar, nego kao iskustvo učenja.

“Ako je vam daje upute i povratne informacije, uvidite vrijednost učenja toga što je uzbuđuje”, kaže Fleming. “Ako vam neprestano daje povratnu informaciju ona želi pomoći da joj budete baš po mjeri. Ako je vas njene sugestije u trenutku ostave s osjećajem da nikako i ništa ne možete napraviti kako treba bez obzira što pokušali, onda joj recite da, iako dobronamjerne, njezine upute nisu bile od pomoći”.

Misliš da bi ti pokazna vježba ili video pomogli da bolje razumiješ što želi? Reci joj to.

DEČKI, PROŠIRITE REPERTOAR, POD HITNO! Teško je povjerovati, ali ovih pet poza žene – mrze

par-rasprava-svađa-durenje Man and woman in disagreement sitting on sofa

3. Ona liježe u različito vrijeme

– i to je novo ponašanje.

Ako tvoja djevojka uvijek nedjeljom ide rano u krevet ili superkasno ak oje na programu nejna omiljena serija, nemaš brige.

Ali ako je ovo nova stvar za nju, možda pokušava izbjeći intimnost jer je osjeća da ste upali u seksualnu rutinu ili nije sretna s tvojim mogućnostima.

No, prije nego što se raspametiš vidi ovo: “Također bi moglo biti da ima novi pritisak na poslu i iscrpljena je, ili jednostavno nije raspoložena”, objašnjava Fleming.

“Budite znatiželjni i saznajte više. Pitajte je koji su uvjeti koje biste trebali ispuniti ili promijeniti da bi jedva dočekala da pođe u krevet s tobom”, dodaje.

JEDNO OD ONIH PITANJA: Koliko bi zapravo trebao trajati normalni seks?

 

4. Ona ne želi seksati

OK, možda si ti, a ne ona.

“Kad vaš partner postaje sve manje zainteresiran za seks, to je pravo vrijeme da se postane stvarno znatiželjan i krenu postavljati pitanja kako bi saznali više o tome što ona osjeća da nedostaje i što bi ona trebala od vas da se više zainteresira. Najvažnije je ne brzati sa zaključcima”, kaže Fleming.

Možda otkriješ da želi nešto novo i drugačije, ili da joj se ne sviđa kak oto radiš, ali sigurno ćeš otkriti druge vrijedne informacije.

“Postoji mnogo razloga zbog kojih žene nisu zainteresirane za seks. Saznaj što joj se događa u životu. Ima li ona više radnih obaveza? Budi li je njezina glasna cimerica usred noći? Jeste li nedavno imali poteškoća održati tvoju erekciju ili možda prebrzo svršiš? Postoji nekoliko stvari koje bi mogle biti u igri”, kaže Fleming.

SEKS VRAĆA VJERU U BOGA: Zbog ‘hormona sreće’ muškarci odjednom postaju religiozniji

5. Ne želi se maziti nakon seksa

Ako nikada nije bila neka mazilica nakon seksa, to vjerojatno nije razlog za uzbunu, ali ako ona još uvijek pokušava biti mala žlicu i onda odjednom prestane, nešto se događa.

“Postoje brojni razlozi zbog kojih se žena ne želi maziti nakon seksa. I da, jedna od njih je da nije zadovoljna. Ako ste nedavno primijetili promjene u nezinom seksualnom ponašanju ili interesu iskoristite to kao priliku da otkrijete što je uzbuđuje i što želi”, sugerira Fleming.

UŽITAK ZAJAMČEN: Osam stvari koje žene žele da frajeri znaju dok se igraju s njihovim grudima

par veza problemi svađa

6. Govori o ‘velikom’ seksualnom životu drugih ljudi

Do sada si vjerojatno već naučio da nisu sve žene izravne. Ponekad im se sviđa davati naznake jer se ne osjećaju ugodno direktno izreći što im je na umu.

A to može biti upravo ono što se ovdje događa.

Ako ona uporno nastavlaj govoriti o vrućem seksualnom životu kojeg je vodila s bivšim dečkom, to bi mogao biti njezin način komuniciranja s tobom da ona nije sretna s onim što vam se događa ispod plahit – a ona želi začiniti stvari!

Što je u tom trenutku tvoj sljedeći potez?

“POkažite interes i zamolite je da vam ispiča više o tome!”, savjetuje Fleming. “Pitajte je što je to činilo njihov seksualni život toliko vrućim i saznati jesu li radili nešto što s vama nikako ne uspijeva”.

To ti daje priliku da joj pružiš upravo ono za čim žudi.

VELIČANSTVENI ‘O’: 15 načina do bržeg, duljeg i snažnijeg orgazma

7. Ne brine je ako nije svršila

Ovo ne vrijedi za sve žene zato se prije nego zbrzaš sa zaključcima, lijepo zaustavi i razmisli o svojoj partnerici.

“Neke žene uživaju u seksu iz zadovoljstva i povezanosti i nije im posebno važno jesu li postigle orgazam ili nisu. Druge žene ga žele i bore se za orgazam svaki put”, objašnjava Fleming. “Neke žene nikada nisu doživjele orgazam i možda ne da se prepustiš tom izazaovu. Saznajte što joj je orgazam znači, a ne jednostavno pretpostaviti da ne brine o tome jer je niste zadovoljili”.

To znači, ako se prethodno dosta trudila na postizanje velikog “O” svaki put kada ste se seksali, a to sada više nije slučaj, da je možda prestala pokušavati doseći ga jer misli da je ti ne možeš dovesti do toga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr