KONTROLA UZBUĐENJA

TRENING ZA VIŠE IZDRŽLJIVOSTI: Imate ‘najveći muški problem’? Uz ovu aplikaciju postat ćete pravi seksinator

Svaki treći muškarac suočava se s preranom ejakulacijom, a ova aplikacija mogla bi im pomoći u rješavanju ‘problema’.

Bez obzira što misle muškarci koje to pogađa, prerana ejakulacija je zapravo jako čest problem, s kojim se u nekom razdoblju života suočava jedan od trojice muškaraca.

Zbog toga je Brennen Belich napravio korisnu aplikaciju, koja bi trebala pomoći muškarcima da dulje “izdrže” u seksu, piše Product Hunt.

Aplikaciju je nazvao Pea, a pomaže muškarcima da kontorliraju uzbuđenost.

“Kontrola uzbuđenja je najvažniji faktor u kontroliranju ejakulacije”, objašnjava Brennen.

ZABORAVITE NA TERETANU: Najbolji ljubavnici su oni s pivskim trbuščićem

Svrše čim uđu

“Većina muškaraca je već skoro na kraju tobogana tijekom ljubljenja ili predigre, a u trenutku kada dođe do penetracije, stigli su do točke iz koje nema povratka”, kaže.

Aplikacija Pea zapravo “trenira” muškarce za više užitkv u seksu kroz različite vježbe, a sve kroz metode koje preporučuju liječnici i seks terapeuti. Aplikacija nudi tri razine treninga i omogućava korisnicima da prate rezultate.

“Ne dopustite ejakulaciji da vas obuzme. Ako vidite da dolazi, zaustavite stimulaciju i počnite vožnju ispočetka”, piše u opisu aplikacije.

Tvorac aplikacije kaže da ga je vlastiti problem – prerana ejakulacija, ngo što drugo – potaknula da pomogne sebi i drugim muškarcima.

JEDNO OD ONIH PITANJA: Koliko bi zapravo trebao trajati normalni seks?

Ako je pomogao sebi…

“Ovaj projekt sam započeo dok sam pokušavao riješiti svoj problem. Borio sam se s preranom ejakulacijom još od srednje škole i napokon sam, u 23. godini, odlučio da ne dopuštam više da to utječe na moj ljubavni život”, isprekno priznaje Brennen.

Dodaje da je razgovarao s liječnicima i seks terapeutima kako bi prevladao ovaj problem. Nakon svega što je prošao, sada to uspoređuje s vježbanjem u teretani.

“‘Liječenje’ prerane ejakulacije je jako jednostavno, ali nije lako. Razmišljajte o tome kao o utrci. Ako želite biti u stanju trčati pola sata, nećete vježbati tako što ćete trčati dvije minute, umorite se i odustanete. Trčkarat ćete, napraviti pauzu, opet trčkarati i napraviti pauzu”, govori Brennen.

O TOME SE NE PRIČA: Mnogi muškarci imaju ovaj problem u seksu

“Budete li to ponavljali svakog dana ili nekoliko puta tjedno, na kraju ćete moći trčate 30 minuta. Isto to vrijedi i za seks. Na žalost, nitko ne uči muškarce kako trenirati za seks, ali zato je napravljena ova aplikacija”, kaže Brennen.

Apliakcija je trenutno dostupna samo za iOS, ali na stranici najvaljuju da će od idućeg tjedna biti dostupna kao web-aplikacija… pa ako vam nije problem suzdržati se još samo malo :)

Povratak na Net.hr