ŠUTNJA JE ZLATO

SVAKI ODGOVOR JE POGREŠAN: 12 stvari koje NIKADA ne biste trebale pitati svog dečka

Žene očekuju da njihove muškarce zanimaju stvari poput njihovog izgleda, kose i odjeće. Prava je istina da je njima (gotovo) svejedno kako izgledate. Lijepi ste im i privlačni, a je li vam kosa pet centimetara duža ili kraća oni ni ne primjećuju. Uostalom, naživcirat će vas što god odgovorili, pa radije prešutite, piše Cosmopolitan.

1. “Trebam li se ošišati?”

Da? Ne? Muškarci vole vašu kosu i, iskreno, neće ni primijetiti ako odrežete nekoliko centimetara. Ovo je situacija u kojoj je svaki odgovor pogrešan odgovor. Ako odgovore “da” uvrijedit ćete se jer jer će ispasti da im se ne sviđa vaša frizura. Ako kažu “ne” ispast će da ne smijete raditi sa svojom kosom što želite. Ionako ćete napraviti po svom, zašto uopće počinjete prepirku?

2. “Koja mi haljina bolje stoji?”

haljina-biranje

Muškarac će uvijek izabrati onu u kojoj vam se vide grudi, a vi ćete se uvijek naljutiti što je tako površan.

3. “Želiš li ići sa mnom na proslavu maminog rođendana?”

Ne. Na takve proslave ide se jer je to obaveza, a ne zato što se tamo odlično provodi. Nemojte glumiti da im dajete pravo izbora, jednostavno im recite kada je proslava.

4. Doslovno bilo što vezano uz vašu težinu – bilo što

Voli kako izgledate. Ako ga pitate i to vam kaže, ionako mu nećete vjerovati pa čemu pitati.

5. “Je li tvoja bivša ovo radila bolje?”

mamurluk

Što se muškaraca tiče, njihove su bivše za njih mrtve pa nije ni važno kakve su bile.

6. “Je li ti Jennifer Lawrence zgodna?”

Nemojte postavljati ovakva pitanja jer je odgovor “da”, a vi to ne želite čuti. To ne znači da mu se vi ne sviđate nego da ima oči.

7. “Koliko često masturbiraš?”

Većina muškaraca masturbira kad god vas nema u blizini. Ne vole o tome razgovarati jer je… Čudno.

8. “Primjećuješ li nešto drugačije na meni?”

dec48dko-sram-strah

Ovo nemojte pitati osim ako zaista ne želite prestraviti svog dečka. Ovo pitanje potpuno ih zbuni: počnu se znojiti, proučavati vas, razmišljati o sto stvari. Osim ako ste učinili nešto očito, primjerice obojili kosu u zeleno, ne tjerajte ih da pogađaju jer potpuno zablokiraju.

9. “Je li ti ovo bio najbolji seks u životu?”

Ovako: odgovor na to pitanje uvijek je “da”, bez obzira na to je li to istina ili nije. Poštedite vas oboje neugode i zadovoljite se mišlju da će uvijek odgovoriti potvrdno.

10. “O čemu razmišljaš?”

Najčešće razmišljaju o nečem glupom. Muškarci mrze ovo pitanje jer vam ne mogu objasniti zašto razmišljaju o tome tko bi pobijedio u natjecanju između Batmana i Supermana u skoku u dalj. Ili razmišljaju o seksu. U svakom slučaju, ne razmišljaju o prekidu s vama niti o bilo čemu vezanom uz vas. Osim o seksu.

11. “Možemo li razgovarati?”

muc5a1karac-neugoda-sram

Ovo je pitanje zastrašujuće samo po sebi, bez obzira na to tko ga je postavio. Ako to pitate svog partnera, vjerojatno će pozeleniti. To je skraćena verzija pitanja”možemo li razgovarati o ozbiljnim stvarima”, a to ne zvuči nimalo zabavno. Posebno je zločesto na kraju dodati riječ “poslije.” Na taj ćete način postići da se vaš dečko čitav dan preznojava razmišljajući o tome što ćete mu reći.

12. “Ideš li u teretanu?”

Odgovor je “ne”, a tim pitanjem dali ste mu do znanja da se to počelo i vidjeti.

 

Cosmopolitan/Magazin.hr

Povratak na Net.hr