OVO NISTE OČEKIVALI

ŠTO ŽENU ČINI ‘DOBROM U KREVETU’? Devet muškaraca otvoreno priznalo: ‘Ako pristaje na ovo, to je najbolji seks ikad’

Čak je osam čimbenika muškarcima važnije od bilo kakvih tehnika i vještina

Što točno znači biti dobar u seksu? Jesu li to iskustvo i vještine ili je riječ o nekim potpuno drugim čimbenicima? Devet muškaraca za Cosmopolitan je otkrilo što za njih znači da je žena dobra u krevetu, a odgovori bi vas mogli iznenaditi.

Entuzijazam

“Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su dobre oralne vještine uvijek ogroman bonus. Također da vole eksperimentirati sa svojom seksualnošću, odnosno da mogu otvoreno razgovarati o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osjećamo sigurno i prihvaćeno. Ali ključna stvar je entuzijazam.”

Kemija

“Njezina kemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao bio je sa ženama koje su najviše željele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele se osjećati poželjno. Kada mi žena šapće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seks koji ću imati. Također ću joj se istovremeno dati više.”

Maženje nakon seksa

“Kada mi daje znakove da uživa u mojem tijelu, bez obzira govori li mi to ili mi fizički pokazuje. Ako poslije želi maženje, to je uvijek predivno.”

PREVARILE SU PARTNERE I NIMALO SE NE KAJU; Sedam žena otvorilo dušu: ‘Muž me zanemarivao, a ja ne mogu bez seksa’

Komunikacija

“Svi su različiti. Sve dok imate seks, trebate biti otvoreni i komunicirati jedno s drugim. I uvijek je dobro reći što vam odgovara za vrijeme seksa.”

Otvorenost

“Kada je otvorena o svojim seksualnim željama i prema onomu što joj pruža dobar osjećaj.”

Bez osuđivanja

“Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim pronaći djevojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikad ne učinimo. Radi se o tome da se ugodno osjećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Također, najseksi stvar koju žena može imati u krevetu jest samopouzdanje.”

Kreativnost

“Moja supruga hvata moje znakove o mojim najdražim stvarima i u njima se jako dobro snalazi. Zna da volim njezinu stražnjicu pa će postaviti ogledalo tako da je vidim dok se seksamo. Nevjerojatna je, kreativna i pažljiva. ”

Ugodnost

“Kada je ženi potpuno ugodno istraživati ​​sve aspekte seksa i tjelesnog zadovoljstva, to je nevjerojatno iskustvo. Važno je uspješno komunicirati.”

Povratak na Net.hr