Stvarno svašta

SITNICE SU BITNE: Najluđi i najsmješniji razlozi zbog kojih su frajeri ostavljali cure

Nedavno se na Redditu pojavio zanimljivi trend koji se bavio najsmješnijim razlozima zbog koji su ljudi prekidali svoje veze.

1. “Četiri dana prije mog rođendana ona mi je rekla da će mi kupiti poklon. Znao sam da u tom slučaju neću moći prekinuti s njom barem 30 dana nakon što dobijem poklon, a s obzirom da nisam bio spreman obavezati se još 34 dana, ostavio sam je”, prenosi The Chive.

2. “Stavljala je senf na pomfrit tako što ga je vadila prstima iz teglice, a onda istim tim prstima mazala po pomfritu. Onda bi lizala senf s prstiju. Nikada nitko ne bi pomislio da je ona osoba koja radi tako nešto.”

168715730

3. “Najluđi razlog zbog kojeg NISAM prekinuo s djevojkom je taj što je njezin otac radio u tvornici pita i uvijek mi  je donosio preukusne pite od limete.”

4. “Jednog dana sam shvatio da hoda kao Paul Dano i nisam preko toga mogao prijeći. To je bilo to.”

ŠTO PRIJE TO BOLJE: Znakovi da ste u vezi s pogrešnom osobom i da je prekid samo pitanje vremena

5. “Izlazio sam s djevojkom koja je mljackala najglasnije na svijetu. Neprestano je žvakala otvorenih usta i mljackala. Ako joj se ne daj bože baš jako sviđalo to što je jela, onda bi krenula litanija ‘mmmmmm-ovanja’. Kao da sam izlazio sa je*enim slastičarskim monstrumom.”

hamburger-mr-burger

6. “Imala je manje samopoštovanje od mene. Nitko nema manje samopoštovanje od mene.”

7. “Sjedimo u lokalnoj pivnici i ona izgleda kao da će upravo zaplakati. Pitam jeu čemu je problem i ona kaže da nemaju opcije za vegane. S obzirom da imaju širok izbor vegetarijske hrane s opcijom veganskog sira, predložio sam joj da uzme nešto od toga. U tom trenutku suze su joj se počele slijevati niz obraze. Pitam je da li ima neko drugo mjesto na umu i ona odmah kaže da ima. Odlazimo u drugi restoran u kojem naručuje riblje tacose. To je bio kraj.”

8. “Čekala je da privuče pažnju konobara i tek onda bi počela razmišljati što će naručiti.”

9. “Koristila je isti dezodorans kao i moja mama.”

504243143

10. “Stavljala je žličicu kojom je miješala kavu u teglicu sa šećerom. Ostavljala mi je grudice šećera.”

11. “Neprestano bi izgovarala imena trgovina pored kojih smo prolazili tijekom vožnje. Jeffe Lube, Spencers, Huh, Gym-boooo-ree. Tako bi govorila.”

12. “Uvijek je pričala tijekom dijaloga u filmovima. Tijekom scena u kojima niko ništa ne priča… tišina. Onda čim netko počne pričati ona počinje pričati stvari tipa ‘jesi li čitao onaj tekst o maslacu neki dan?’.”

NAJBOLJI NAČIN ZA PREKID VEZE? Održite brutalni govor koji će ubiti svaku nadu

13. “Jednom se vozimo na večeru i ja joj pričam nešto i završavam riječima ‘bilo je pakleno smiješn’, na što me ona ozbiljno pogleda i pita ‘misliš li da je pakao stvarno smiješan?’. Čudna večera je bila posljednja večera.”

14. “Hodala je kao T Rex”.

15. “Otkrit ću vam najsmješniji razlog zbog čega sam s nekim izlazila. Njegova bivša djevojka je poginula u avionskoj nesreći. Moja najstrašnija noćna mora je da poginem u avionskoj nesreći. Računala sam da svemir neće dopustiti da jedan čovjek dvije djevojke izgubi na isti način.”

16. “Kad smo gledali serije koje smo snimili, nije htjela premotati reklame.”

17. “Pjevala je tijekom pesama na radiju, ali uvijek s pola sekunde zakašnjenja, kao da je znala melodiju ali nije znala riječi dok ih ne čuje.”

pjevanje-u-autu

18. “Nije skidao gaće tijekom seksa.”

19. “Uvijek je govorila kako voli putovati iako nikad nije bila izvan Kalifornije. Neprestano je društvenim mrežama objavljivala sve u vezi njezinog ‘puta do trgovine’ ili ‘puta do Josemita’. Prekinuo sam i posljednje što mi je rekla je bilo ‘sretno na budućim putovanjima.”

ISPLAČITE SE: Prekid s voljenom osobom boli i to je potpuno normalno

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr