'TOKSIČNA MUŠKOST'

‘SEKSPERTICA’ GADNO POSRAMILA PRIPADNIKE JAČEG SPOLA: ‘Muškarci ovu odvratnu naviku moraju prestati raditi. Odbojno je!’

Stručnjakinja je ukazala na još jedan dvostruki standard koji postoji u heteroseksualnim vezama

Nadia Bokody, sekspertica iz Australije, otkrila je odvratnu naviku s kojom muškarci smjesta moraju prestati. Točnije, trebali bi više pripaziti na osobnu higijenu.

Navela je rezultate studije iz 2018. godine koji su pokazali kako tek 84 posto muškaraca misli da je pranje ruku nakon WC-a “iznimno važno”, dok to misli 91 posto žena.

U isto vrijeme, stotine žena na Redditu se raspituju kako da navedu svoje bolje polovice da prestanu ostavljati smeđe tragove na gaćama.

‘SEKSPERTICA’ ISPIRE MOZAK ŽENAMA: ‘Tražite ga seks točno tada. Ako odbije jer mu se gadi, nogirajte ga!’

“Muška higijena i iznimno niski standardi koje postavljamo za nju, još su jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u heteroseksualnim vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u pranje i uljepšavanje intimnog područja prije seksa. To uključuje lasersko uklanjanje dlačica, tuširanje ili barem korištenje intimnih maramica. Nažalost, većina žena s kojima sam pričala otkrilo mi je da su imale partnera koji ih je u jednom trenutku posramio zbog mirisa ili izgleda genitalija, iako održavaju osobnu higijenu na razini koja bi posramila mnoge muškarce”, rekla je Bokody za News.com.au.

“Ne samo da muškarci mogu razviti komplikacije zbog loše higijene, već je to jako odbojno kod seksualnih partnera. Ukratko, žene se čiste do besvijesti, dok frajeri ne brišu stražnjice nakon nužde i ne peru penise”, dodala je sekspertica.

PREOKRET U PRELJUBIMA: Muškarci su prije 20 godina varali zbog seksa, a žene zbog emocija; danas su stvari potpuno drugačije

Ono što ju posebno smeta jest što se žene ispričavaju za odvratne navike svojih partnera. Prema njoj, žene bi trebale prestati dopuštati svojim partnerima da se izvlače s lošim higijenskim navikama, o čemu bi trebali otvoreno popričati s njim licem u lice, a ne raspitivati se na društvenim mrežama.

Povratak na Net.hr