SADA ŽIVE ZAJEDNO

SEKSALA SE S KĆERINIM DEČKOM, ONA IH UHVATILA U KLINČU: ‘Bio je toliko napaljen da se nije ni pokušavao oduprijeti’

‘Bilo je prekrasno, ali nije vrijedilo golemog osjećaja krivnje s kojim sada živim’, zaključak je majke koja je spavala s kćerinim dečkom.

Anonimna rastavljena žena (46) otvorila je dušu novinarki The Suna jer više nije mogla živjeti s osjećajem krivnje. “Imala sam dobar posao i veoma lijep dom. Imam prilično ispunjen društveni život s prijateljima svojih godina. Jedino što mi fali jest ljubav. Nije da nemam udvarača. Brinem o svom izgledu i primjećujem veliki interes muškaraca”, započinje svoju priču i nastavlja kako je veliki problem u njezinu životu to što je jednostavno ne privlače muškarci njezinih godina.

Umjesto da ga izbaci, zavela ga je

Imala je, kaže, mnogo afera s mlađim muškarcima, ali nijedna nije potrajala jer bi oni izgubili interes čim bi dobili od nje što su htjeli.  Tada bi joj svi govorili isto – da veza ne može potrajati zbog velikog generacijskog jaza itd. Jedan je, ipak, bio drugačiji od drugih.

MAJKA KOJA DJECI NEĆE OSTAVITI NIŠTA: ‘Život treba živjeti, a ne razmišljati što će biti poslije. Imam jako dobre razloge za to’

“Moja kći je u to vrijeme živjela sa mnom. Imala je 22 godine i vratila se kući nakon završetka studija. Njezin je dečko imao 23 godine i izgledao je stvarno privlačno. Bila sam jako sretna radi nje. Jednoga sam se dana vratila kući i pronašla ga u svojoj spavaćoj sobi kako se samozadovoljava mojim prljavim rubljem iz košare za pranje. Trebala sam ga izbaciti, ali umjesto toga, zavela sam ga i pokazala mu što sve zna jedna starija žena.”

Njihova veza još uvijek traje

“Bio je toliko napaljen da se nije ni pokušavao oduprijeti. Seksali smo se u tišini onoliko koliko smo to mogli. Znala sam da se igramo vatrom, ali naš se odnos nastavio, sve dok jednoga dana moja kći nije ušla i uhvatila nas. Izjurila je plačući iz kuće i sljedećeg dana otišla živjeti s prijateljicom. Njezin sada bivši dečko još uvijek živi sa mnom i ludo je zaljubljen. Seks je još uvijek dobar, ali znam da je premlad i da je tako nezreo.”

“Moja kći se kune da više nikad neće razgovarati sa mnom. Uopće je ne krivim i svaki me dan izjeda krivnja”, zaključila je svoju ispovijest.

Povratak na Net.hr