banner

STRASTVENA NOĆ

SEKS UTROJE KOJI JOJ JE PROMIJENIO ŽIVOT: Sve pet, ali sirota žena sad ima jedan sasvim novi problem. Ne, nije to što mislite

Iskustvo s dečkom i njegovim najboljim prijateljem zauvijek joj je promijenilo pogled na seks

Jedna Australka na blogu Mamamia otkrila je kako zbog vrućeg trojca s dečkom i njegovim najboljim prijateljem misli da se više nikada neće moći vratiti seksu sa samo jednom osobom.

Napisala je da je na spoj došla u kratkoj haljini s halterima, seksi grudnjaku i tangama, a iznenadilo ju je kako je noć počela mirno i pitomo iako je sve unaprijed dogovoreno.

Dečkov prijatelj ‘Aaron’ kuhao je večeru kada je stigla, a nakon toga su ugodno čavrljali. Njezin dečko ‘Will’ započeo je igricu kada se vraćala iz kupaonice. Uzeo ju je za ruku i povukao prema ‘Aaronu’.

OČAJNA MAJKA TRAŽI SAVJETE: ‘Moja kćer je u bizarnoj poligamnoj vezi, i užasno sam zabrinuta za nju’

“Jako dugo nisam bila s nekim tko je tako obdaren pa sam glasno stenjala. Znala sam da ćemo se dobro zabaviti”, napisala je Australka.

Izmjenjivala je pažnju na dvojici muškaraca, a čuti ih kako oboje uživaju u isto vrijeme bio je, kako piše, najseksi trenutak u njenom životu.

Igra u kojoj su ju dečko i njegov prijatelj naizmjenično zadovoljavali trajala je čak sedam sati. Iako je prije maštala o trojcima, tvrdi da nikada nije zamišljala da će ovako uživati.

DEČKO JE INZISTIRAO NA TROJCU S DRUGOM ŽENOM, A SADA… CURA JE OČAJNA: ‘Prevario me pred mojim očima’

“Ne znam kako ću se vratiti normalnom seksu s jednim muškarcem. Ovo je bilo nešto najuzbudljivije što sam doživjela”, zaključila je.

Povratak na Net.hr