Igre strasti

SEKS U JAVNOSTI, GRUDI… Evo što vaše tajne želje govore o vama i jesu li normalne

Seks s vremenom može postati monoton, bez obzira na to koliko je partner seksi, a unošenje malih promjena u spavaćoj sobi učinit će stvari svježim i uzbudljivim. Evo što vaš omiljeni fetiš otkriva o vama.

S&M i vezanje

Kada je u pitanju vezanje i eksperimentiranje s boli, sve ovisi od toga volite li kontroliratu ili biti kontrolirani, piše 24 sata.rs. Dominatnost uglavnom znači da vam možda u nekom dijelu života nedostaje kontrola.

S druge strane, potčinjenost mnogima predstavlja bijeg iz svijeta dominantnosti i sredine u kojoj su oni primorani donositi odluke i naređivati.

Mnogima je teško da u seksu budu potčinjeni jer to zahtijeva potpuno povjerenje u partnera i opuštenost.

STOPALA, LATEKS, VOAJERIZAM… Top osam najčešćih fetiša

Grudi ili stražnjica

Različiti dijelovi tijela mogu imati različitu seksualnu vrijednost i značenje različitim ljudima. Opsjednuti ste velikom oblom stražnjicom svoje djevojke, dok vaš prijatelj svu svoju pažnju posvećuje velikim grudima na ljepšem spolu?

Ako vas privlači određeni dio tijela, to samo znači da svoju želju poistovjećujete sa specifičnim dijelom ženskog tijela i da ste prilično odlučni u vezi brojnih stvari u svom životu odnosno što točno volite jesti, raditi, koji su vam ciljevi u životu…

Stopala

Vjerovali ili ne, ovaj fetiš je prilično uobičajen. Stopala predstavljaju vrlo senzualnu točku. Zapravo, skoro svakom živcu na našem tijelu možemo pristupiti apliciranjem različitog pritiska na brojne točke na stopalu. Ako volite masirati stopala, najverojatnije volite i ljude činiti sretnima i pružati im zadovoljstvo.

Ako više volite da netko vas masira, možda postoje određeni bolovi i dijelovi tijela kojima je potrebna pažnja.

OD NEKIH ĆE VAM SE SMUČITI: 17 totalno uvrnutih seksualnih fetiša

Udaranje po stražnjici

U pitanju je stvar koja uzbuđuje mnoge muškarce i žene – i to iz dobrog razloga. Dio stražnjice koji se spaja sa zadnjom stranom bedra se smatra zonom zadovoljstva, a iznenadna senzacija pljeskanja stimulira naše uzbuđenje.

Osobe koje uživaju u ovome su spontane, vrlo vjerojatno uživaju u planiranju iznenađenja i stalno rade na tome da prošire svoj asortiman u spavaćoj sobi.

Seks u javnosti

U slučaju da vas uzbuđuje seks na mjestima na kojima vas možda mogu uhvatiti, vi ili volite, ili prezirete rutinu.

Ako imate naviku određene stvari ponavljate svaki dan, želja za seksom u parku ili automobilu znači da žudite za raznovrsnošću ili planirate veliku životnu promjenu.

S druge strane, ako ne možete podnijeti rutinu i svakodnevno ponavljanje iste radnje, seks u javnosti je nešto što hrani vaš avanturistički duh.

NA ŠTO SE SVE LJUDI PALE 16 seksualnih fetiša koji će vas ostaviti u potpunoj nevjerici

Povratak na Net.hr