NAVODNO

SAD SJEDNITE JER SLIJEDI ZNANSTVENA FANTASTIKA: Muškarci OVO vole više od ženskih grudi

Znamo, mislili ste da muškarci ništa na svijetu ne vole više od ženskih grudi… Ali, otkrili su što je to što zapravo žele od žena s kojima žele biti u vezi.

Dečki su se izjasnili i napravili popis stvari koje traže u ženi svojih snova. Vjerovali ili ne, zategnuta guza, bujno poprsje, sposobnost gracioznog hoda u štiklama od deset centimetara nisu ni dospjeli na listu!

Umjesto toga, muškarci gledaju – karakter, inteligenciju i samouvjerenost na prvom mjestu, piše Today.

Možda će vam biti zanimljiv podatak da 86 posto muškaraca kaže da žele izlaziti s inteligentnim djevojkama.

NI LJEPOTA NI OBRAZOVANJE: Evo što je muškarcima najvažnije kod žena

Većina muškaraca želi ozbiljnu vezu

Budimo realni – istina je da nekim muškarcima smeta ako je devojka inteligentnija od njih (to je, valjda, neka macho-patrijarhalna stvar). Ali činjenica je da je na kraju dana njima (k)od žena potrebno mnogo više od velikih grudi, dugih nogu i fenomenalne guze.

Osim toga, većina muškaraca (vjerovali ili ne) želi ozbiljnu vezu, obitelj, a partneričino bujno poprsje ili savršena guza nije temelj ni za jedno ni za drugo.

Oni kažu da uz sebe žele ženu koja će, kada za to dođe trenutak, biti timski igrač jer je odgoj djece “timski sport”.

S druge strane, ne žele onu koja će dane provoditi turpijajući nokte i plačući ako joj neki slučajno pukne.

Iako većina muškaraca često djeluje vrlo samouvjereno, zapravo su ljudska bića kojima je, kao i ženama, također potrebna podrška. Zato traže djevojke i žene koje neće otrčati u šoping ili se utapati u čokoladi sa sladoledom kada naiđu na problem, nego će pomoći da ga zajedno prebrode.

PRIVLAČNE MUŠKARCIMA: Žene koje krasi ovih 6 vrlina neodoljiv su magnet za muškarce

Muškraci trebaju izazov

Dakle, da ženske grudi su sjajna “igračka” u krevetu, izgledaju divno, muškarci ih obožavaju, ali kao i svaka “igračka”, u nekom trenutku dosade. Zato su ženski mozak, osobnost, karakter, zapravo najvažniji jer za muškarce to predstavlja izazov, tjera ih u “lov”…

Žene ne moraju izgledati savršeno, ne moraju ni biti “barbike” jer to nije važno. Prosječni, “normalni” muškarci uz sebe žele dame koje će im pomoći da se osjećaju bolje, koje će uvijek “izvlačiti” najbolje ih njih, podržavati ih, ohrabrivati…

Zaključak: Dečki, kada govorimo o onima koji žele ozbiljnu vezu ili brak, ne žele plastične ljepotice bez mozga jer, da to žele, bili bi u vezi s lutkom na napuhavanje.

 

Povratak na Net.hr