Kak taubeka dva

S NJIMA ĆE VAM BITI SUPER: Među ovim tipovima se nalazi idealna žena baš za vas

Listu žena s kojima bi svaki muškarac trebao biti u vezi je objavio Men’s Health i evo koje su najpoželjnije.

Urbane i sofisticirane

Takva žena je zanimljiva, spontana i zabavna. Kada uđe u prostoriju, svi će pogledi biti uprti u nju. Muškarac koji želi pridobiti naklonost ove žene mora biti pun samopouzdanja i ne smije pokazivati ljubomoru.

Hipsterice

Poznaje sve barove i klubove u baru u gradu, ona prati trendove. To je žena sa stilom i zabavna je, ali nije tako teško uhvatljiva kao urbana. Ona, zapravo, voli ‘štrebere’ i zanima je kultura. Ima svoj stav, a u seksu voli ‘prljave igrice’.

NIMALO PRISTOJAN HOROSKOP: Evo što vole Račice, što Djevice, a što Vage – čak i ako to neće priznati

Veganke i zaljubljenice u yogu

One najčešće imaju dug vrat, prekrasnu kožu i vole obostranu masažu. Dubinski se povezuju sa životom i mogu ih osvojiti samo muškarci istih interesa.

vegan

Ovisnice o seksu

I one idu na jogu, ali ne zbog povezivenja sa sobom, već zbog održavanja vitke figure. Iako će pasti u vašim očima, nećete odbiti seks s njom. Ako ne želite ženu koja će vas ‘daviti’ pričom već će odmah prijeći na stvar, ona je odličan izbor.

7 FAZA ZALJUBLJIVANJA: Sve je bilo super, ali je odjednom postao hladan? Evo zašto i kako to spriječiti…

Alfa-žene

Najbolji primjer alfa-žena su odvjetnice, koje su u roku završile fakultet i odmah počele raditi. Predane su svemu što rade, perfekcionistice s kojima je teško držati korak. Ipak, ako ste alfa-muškarac, ove žene nisu idelan izbor za vas.

poslovna žena

Kućanice

One žele obitelj i topao obiteljski dom. Cilj im je velika obitelj s nekoliko djece o kojima će se brinuti. To su idealne žene za muškarce koji su odrasli u patrijarhalnim obiteljima, ali i onima koji to nisu imali, pa traže sigurnost.

Povratak na Net.hr