KAKVA SLUČAJNOST!

PREVARIO JE CURU, A KARMA MU SE NASMIJALA U FACU: Dečko nije ni slutio s kim je legao u krevet; ‘Njih dvije su – što?’

Dosad je sve uspijevao održavati u tajnosti, sve dok njegova djevojka nije počela ići na tečaj pilatesa. Pogodite koga je tamo srela!

Ovaj 26-godišnjak upoznao je divnu djevojku na poslu s kojom održava seksualne odnose, ali problem je u tome što on već ima curu. Da stvar bude još gora, njih dvije se poznaju, ali ne slute da ih on obje zavlači. Uskoro bi mogao biti u gadnim problemima…

Postale su dobre prijateljice

“Sa svojom sam curom dvije godine i imamo čvrstu vezu. Ona je žena s kojom se jednoga dana mogu vidjeti u braku. Ova nova djevojka počela je raditi sa mnom prije godinu dana i odmah smo kliknuli. Počeli smo očijukati, a onda se i dopisivati. Pametna je, lijepa i duhovita. Našli bismo se nakon posla i otišli na piće i nekako smo jedne večeri završili u njezinu stanu. Jedno je vodilo drugomu i imali smo seks. Bilo je fantastično”, ispričao je mladić za The Sun.

ZAR JE TO ZASLUŽILA NAKON 25 GODINA BRAKA? ‘Pronašla sam njegov dnevnik i otkrila da me vara. Nazvala sam ljubavnicu…’

Od tada se njih dvoje redovito nalaze radi seksa, ali njegova ljubavnica ne zna da on ima djevojku. On se, pak, kod svoje cure izmotava da je vani s dečkima svaki put kada je zapravo s kolegicom s posla. Dosad je sve uspijevao održavati u tajnosti, sve dok njegova djevojka nije počela ići na tečaj pilatesa – isti tečaj koji pohađa i ljubavnica.

Njih dvije postale su dobre prijateljice, a on se sada boji što će se dogoditi ako sve izađe na vidjelo. Boji se da bi ih mogao izgubiti obje. Iako zna da nije u redu to što radi, tvrdi kako ne može prestati. S ljubavnicom ima mnogo zajedničkoga, ali i djevojka mu je dobra i još uvijek je voli.

Zašto je ranjiv na iskušenja?

Budući da ne zna s kojom od njih dvije da nastavi vezu, potražio je savjet kod Sunove kolumnistice Deidre Sanders.

“Naravno da možeš prestati. Biti u vezi ne sprječava te da ti se sviđaju druge osobe, ali djelovanje prema tomu je rizično. Prestani se viđati s kolegicom za sada, jer nemaš pojma hoće li ta veza opstati. Svakako riješi stvari s djevojkom, na ovaj ili onaj način”, savjetuje ova stručnjakinja.

Jesi li samo prevrtljiv i nemaš dovoljno volje ili postoje problemi u tvojoj vezi zbog kojih si ranjiv na iskušenja? Možeš li ojačati vezu sa svojom curom? Što dulje budeš sakrivao istinu, to će ona dugoročno biti više povrijeđena”, zaključila je Deidre.

Povratak na Net.hr