KAKO SE SAMO SJETILA...

PREVARENA CURA DEČKU SERVIRALA OSVETU OD 28 MILIJUNA PREGLEDA: Ideja je originalna, ali njemu ne bismo bili u koži

Iskoristila je priliku kada je došla po svoje stvari u njegovu kuću i priredila mu iznenađenje koje neće tako lako zaboraviti

Žena koja je odlučila naučiti lekciju svoga bivšeg dečka koji ju je prevario tako što mu je “preuredila” kuću, postala je viralna na društvenim mrežama. Iskoristila je priliku kada je došla po svoje stvari u njegovu kuću i priredila mu iznenađenje koje neće tako lako zaboraviti.

Sve je snimila i podijelila na svojem TikToku. Na snimci se vidi kako je djevojka došla “naoružana” s nekoliko bočica šljokica, koje je prosula po svakoj prostoriji u njegovu domu. Šljokice je prosula po tepisima, kupaonici, ručnicima, kauču, pa čak i po njegovim cipelama. Dodala je kako mu je poslala poruku da je pokupila svoje stvari i da se može vratiti kući.

Nakon nekoga vremena dobila je i odgovor. “Trebao sam ti prije reći i žao mi je… Ali šljokice?!”, napisao joj je bivši dečko. Šljokica će se sigurno biti teško riješiti, a njezin video je prikupio čak 28 milijuna pregleda, kao i više od 80.000 komentara, prenosi Mirror.

POTROŠILA 200.000 KUNA NA ZAHVATE KAKO BI NAŠLA DEČKA: Sada zajedno snimaju porniće i vrte nevjerojatnu lovu

@hollynicoleeee_

It’s not key his car in 2021.. no, it’s glitter his EVERYTHING 2021 #fyp #cheaters

♬ Before He Cheats – Carrie Underwood

Ekipa se uključila s prijedlozima

Neki su gledatelji sa zabrinutošću komentirali kako se čini da su šljokice padale i u zdjele za životinje na podu, ali autorica je odgovorila da tamo nema životinja. Ljudi su pohvalili njezin ludi trik i čak su dodali vlastite prijedloge.

“Stavi šljokice u njegov šampon i regenerator za kosu”, “Poslušaj me… Stavi mu šljokice u ventilator za neočekivano iznenađenje”, samo su neki od komentara ispod snimke ove nesvakidašnje osvete.

Povratak na Net.hr