NE MOŽEŠ IMATI SVE

PRELJUBNICA U NEMILOSTI: Spavala s kolegom, ali njegove su je riječi zatim bacile u očaj; ‘Što bi ti htjela?! Barem je bio iskren…’

Osjeća se užasno nakon što je nekoliko puta prevarila dečka, ali ne može prestati misliti na kolegu

Što učiniti kada vam s partnerom postane dosadno u krevetu? Ako pitate ovu 23-godišnjakinju, odgovor je – pronaći zabavnijeg ljubavnika! Ne, ne podržavamo ovakav način razbijanja monotonije, a da je to jako loš potezm uvjerila se i sama djevojka.

Ona je, naime, u vezi s osam godina starijim muškarcem oko godinu dana. Na početku je mislila da će joj ozbiljna veza s njime odgovarati, ali sada više nije sigurna. Problem se, kako kaže, krije u spavaćoj sobi.

Kolega je, zato, pravi maher

Dečko joj je, objašnjava, postao jako dosadan u krevetu i često se osjeća usamljeno jer je on profesionalni sportaš, zbog čega na mjesec dana odlazi u karantenu prije nekih važnih natjecanja. Ona je svoj teret krivnje olakšala u pismu za The Sun.

NARUČIO JE STARIJU PROSTITUTKU, A NA VRATIMA MU SE POJAVILO POZNATO LICE: ‘Bilo je neugodno, ali ipak smo spavali zajedno’

MAJKA U VELIKOJ PANICI, SVE ĆE SE RAZOTKRITI?! ‘Malena kćerkica zatekla me u vrućem klinču – s ljubavnikom’

“Bila sam usamljena i kontaktirala sam s bivšim kolegom, znajući kako će on sigurno predložiti da se vidimo. Našli smo se i završili u krevetu. Moj je dečko dobar, drag i vidi se da me jako voli. I njega je moja obitelj zavoljela… Ali dosadan je u krevetu”, požalila se 23-godišnjakinja .

“Znam da s bivšim kolegom neće biti ništa ozbiljno, to mi je i rekao, ali sada se osjećam užasno nakon što sam nekoliko puta prevarila svojega dečka. Ipak, ne mogu prestati misliti na kolegu, koji je tako maštovit u seksu…”, priznala je djevojka.

‘Nemoj se previše nadati’

Seksualna i psihoterapetukinja te kolumnistica spomenutoga portala Deidre Sanders bila je vrlo jasna u svojemu odgovoru.

“Barem je kolega bio iskren s tobom – i molim te, vjeruj mu. Nemoj se nadati da će tu biti nešto više. On te neće usrećiti i ne bi se trebala više nalaziti s njime. Fokusiraj se na sadašnju vezu i probleme. Objasni dečku što voliš u krevetu te pokušajte unijeti malo svježine i novosti u to. Ako shvatiš da on zaista nije za tebe, budi fer i prekini taj odnos”, savjetuje ona.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr