banner

POŽURILA SE

POHVALILA SE VJENČANICOM, A MLADOŽENJE NI SVADBE NIGDJE NA VIDIKU: ‘Ovako ćeš samo prestrašiti budućeg partnera’

Iako je Amerikanka napisala da joj vjenčanica ‘savršeno pristaje’, očigledno joj je velika

Anonimna Amerikanka na društvenim mrežama pohvalila se kupnjom vjenčanice u trgovini rabljene odjeće za samo 20 dolara, odnosno oko 127 kuna. No, kada su joj ljudi u komentarima počeli čestitati na vjenčanju, otkrila je kako zapravo nije ni zaručena, već je kupila haljinu pripremajući se za budućnost.

“Danas sam pronašla svoju buduću vjenčanicu. Zaljubila sam se u haljinu i nisam ju mogla ne kupiti. Koštala je samo 20 dolara i savršeno mi pristaje”, napisala je u opisu fotki. Objasnila je kako nije mogla odoljeti vjenčanici po tako niskoj cijeni jer se “takva prilika ne propušta”.

MLADENKA UMALO DOŽIVJELA SLOM KAD JOJ JE STIGLA HALJINA: Bijesno se javila trgovini, a njihov odgovor ju je pošteno izblamirao

Facebook/That’s It, I’m Wedding ShamingFoto: Facebook/That's It, I'm Wedding Shaming

Prijatelji su ju ubrzo počeli zasipati čestitkama, no djevojka je pojasnila da se zapravo ne udaje. “Hvala svima na lijepim željama! Još uvijek se ne udajem, ali znate – jednog dana hoću”, dodala je.

NARUČILA VJENČANICU S INTERNETA I POŽALILA: ‘Srce mi je bilo slomljeno, ali nisam se mogla prestati smijati’

Facebook/That’s It, I’m Wedding ShamingFoto: Facebook/That's It, I'm Wedding Shaming

Fotografije ‘očajne udavače’ završile su u Facebook grupi ‘That’s It, I’m Wedding Shaming’, uz opis da bi njen dečko trebao pobjeći glavom bez obzira.

‘Luda je i nema ukusa’

Iako Amerikanka nije otkrila je li u vezi ili slobodna, nekima je bilo čudno što je kupila vjenčanicu, a nije ni zaručena.

Facebook/That’s It, I’m Wedding ShamingFoto: Facebook/That's It, I'm Wedding Shaming

“Sviđa mi se vjenčanica i bila je jeftina, ali kupiti takvu haljinu bez planirane svadbe ili muškarca malo je neobično”, “Pitam se zašto žene kupuju vjenčanice kada nema vjenčanja na vidiku”, “Ovako će samo preplašiti potencijalnog partnera”, pisali su članovi grupe u komentarima.

Iako je ‘udavača’ napisala da joj vjenčanica savršeno pristaje, očigledno joj je velika. Drugi su komentirali kako je haljina staromodna i ružna. “OK, luda je i nema ukusa”, “Nadam se da će se njen ukus promijeniti s vremenom i da će promijeniti vjenčanicu kada se stvarno zaruči jer je ova grozna”, pisali su.

Povratak na Net.hr