banner

PRESTRAŠNO

PODUZETNICU UCJENJIVALI SEKS VIDEOM ZA KOJI NIJE NI ZNALA DA JE SNIMLJEN: ‘Pet godina pakla, tražio me novac da ga ne objavi…’

Svaki naredni dan bio je mučenje, zaspala bi plačući i budila se uplakana, a zbog stresa i srama počela je nekontrolirano piti

S glamuroznom karijerom vođenja showbiz portala Goss.ie, Alexandra Ryan (31) imala je cijeli svijet pod svojim nogama. No, ova poduzetnica iz Dublina posljednjih je pet godina provela u strahu da će video seksa snimljen bez njezina znanja izaći u javnost – sve to samo zbog jedne noći provedene s pogrešnim muškarcem.

“Kada sam toga vikenda došla u njegov dom, nisam ni slutila da ću se upetljati u nešto što će na mene utjecati do kraja života”, izjavila je Ryan te za The Sun ispričala kako su i ona i taj čovjek oboje bili solo kada su završili zajedno, a nekoliko tjedana poslije on se vratio bivšoj djevojci.

Pozivi sa skrivenog broja

“Bila sam na godišnjem odmoru u Grčkoj kada me jedne večeri počeo zvati netko sa skrivenoga broja. Nakon petog poziva sam se javila, a s druge je strane bila žena koja je trenutno s njime u vezi”, prisjetila se.

“Baš gledam snimku vašega seksa i ne izgledate dobro”, rekla joj je nepoznata žena, sugerirajući kako će je uskoro svi vidjeti. Alexandra se tada slatko nasmijala misleći kako je ova samo pokušava uzrujati.

Ali onda je ta žena počela detaljno opisivati snimku, smijala se i ponavljala stvari koje mu je ona te večeri govorila, opisivala je ​​poze u kojima su bili…

SEKS UTROJE KOJI JOJ JE PROMIJENIO ŽIVOT: Sve pet, ali sirota žena sad ima jedan sasvim novi problem. Ne, nije to što mislite

Dečko je sve priznao

“Nemoguće je uopće opisati kako sam se tada osjećala, vrijeme kao da je stalo. Mislila sam da ću dobiti infarkt”, priznala je Ryan i dodala kako nikada sama ne bi ni pomislila da je taj dečko sve snimio. Nazvala ga je, a on je sve priznao.

“Hodala sam gore-dolje ulicama Zakintosa vičući: ‘Kako si mi mogao to napraviti?!'”, kazala je irska poduzetnica i dodala da nije mogla prestati plakati ni sljedećega jutra. Tada, kako kaže, još nije u Irskoj bilo zakona o dijeljenju slika ili snimanja nekoga bez njegovog pristanka.

“Dok sam još bila na odmoru, prijateljica mi je poslala poruku i pitala me: ‘Što se događa? Čujem da postoji snimka seksa s tobom…'”, prisjetila se Ryan, kojoj je svaki naredni dan bio mučenje, zaspala bi plačući i budila se uplakana, a zbog stresa i srama počela je i nekontrolirano piti.

Krenule su ucjene…

Nekoliko mjeseci poslije, preko Instagrama joj se javio nepoznati muškarac i tražio da mu plati kako ne bi objavio filmić. “Rekao je da ima snimku, da želi novac i prijetio je da će mi se pojaviti na poslu”, rekla je Alexandra. Tada je odlučila otići na policiju.

Dok je sjedila u postaji i davala izjavu, osjećala je da ju policajci ne shvaćaju ozbiljno. Ipak, nakon nekoga vremena javili su joj da su pronašli muškarca koji je ucjenjuje.

“Sigurna sam da nije mislio podijeliti taj video, no i to se moglo dogoditi, a žena koja mu ga je proslijedila nikad neće biti kažnjena. Meni je, s druge strane, punih pet godina život bio pravi pakao te nije prošao ni dan da nisam o tome razmišljala”, zaključila je poduzetnica iz Dublina.

Povratak na Net.hr