RISKANTAN POTEZ

PLATIO DJEVOJCI (36) OPERACIJU GRUDI I POŽALIO: Na odmoru je stalno bila u toplesu, ali onda su joj počeli zadirkivati djecu u školi

Druge majke iz škole vidjele su njezine seksi fotke s odmora u Grčkoj pa su počele s podrugljivim komentarima

Zabrinuti muškarac obratio se Sunovoj kolumnistici Deidre koja pomaže čitateljima s ljubavnim i seksualnim problemima. Naime, djevojci je za rođendan poklonio operaciju povećanja, ali misli da će joj se obiti o glavu.

“Zajedno smo tri godine. Ja imam 47 godina, a ona 36. Dižem utege i u formi sam. Ona ima dva sina i kćer, a prije mene nije se brinula o fizičkom izgledu. Počela je ići u teretanu dok su djeca u školi i izgubila je na kilaži. Pitala me bih li joj platio povećanje grudi za njen rođendan. Imam svoj biznis i razmazio sam ju pa sam pristao bez puno razmišljanja”, napisao je muškarac.

UHVATIO SUPRUGU KAKO SE SEKSA S BRATOM: ‘Nisu u krvnom srodstvu, ali njihovoj obitelj je to u redu. Život mi je uništen…’

Nije mu bilo teško potrošiti novac, ali bio je pomalo zabrinut jer je mislio da će izabrati prevelike implantate. “Brinuo sam se kakvu će poruku to odaslati njenoj djeci, što će misliti druge mame u školi i što je to govorilo o meni koji sam sve platio”, priznao je.

Iako je na konzultacijama s kirurgom izabrala manji implantat, u posljednji tren se predomislila i odlučila za veći. Brzo se oporavila od operacije iako je naposljetku i ona bila šokirana veličinom grudi. “Meni se nisu previše svidjele i bojao sam se dodirnuti ih kada bi se seksali”, otkrio je.

U kolovozu su otišli na odmor u Grčku, gdje je njegova djevojka stalno bila u toplesu i osjećala se sjajno. No, stvari su pošle po krivu kada su se djeca vratila u školu.

SUMNJA DA GA ŽENA VARA JER U TORBI DRŽI SEKSI DONJE RUBLJE: ‘Nikad ga ne nosi kod kuće, a vikendom često izlazi ‘s prijateljicama”

“Druge majke su vidjele njene fotke na Instagramu i počele su ju ogovarati. Čula je neke ružne komentare i da ju zovu ‘Silikonske sise’, a djecu joj zbog toga zadirkuju u školi. Brinem se za nju jer više ne ide u teretanu i u trgovine niti se druži s prijateljima. Nisam siguran što bih trebao napraviti”, zaključio je.

Žali li za operacijom ili reakcijama?

Kolumnistica smatra da će njegova djevojka uskoro postati depresivna te da bi joj trebao reći da je zabrinut za nju i pitati ju kako se osjeća. “Istakni joj da je važno razlikovati reakcije ljubomornih poznanica i njenog žaljenja zbog operacije. Potakni ju da pozove prijateljice i mame iz škole na kavu i podijeli s njima svoje osjećaje”, savjetovala je Deidre.

Dodaje kako nema izgovora za zadirkivanje djece te da se obrate školi i prouče njihovu politiku protiv zlostavljanja.

“Ako unatoč svemu ovome shvati da njezin život nije bolji sada kada ima veće poprsje, ponudi joj platiti uklanjanje implantata i kaži joj da ju voliš bez obzira na njenu odluku. Reci joj da ju voliš kao osobu, baš kao i njena djeca, a ne zbog veličine grudi”, poručila mu je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr