Tražila je savjet

PITANJA I ODGOVORI: ‘Bok, ja sam Sally i mislim da je moj dečko zaljubljen u svoju bivšu ženu’

Internet je prepun različith stranica koje nude odgovore na vaša najintimnija pitanja – imate problem u vezi, krevetu, životu… Rješenje postoji.

Čitateljica Snooping Sally (Sally koja njuška) je napisala:

“Je li moj dečko još zaljubljen u bivšu?

Godinu dana sam u vezi s jako dragim i dobrim muškarcem, prije šest mjeseci doselio se u moj stan. Prije nego što sam s njim ušla u vezu znala sam da se razveo prije pet godina i da ima osmogodišnjeg sina. Blizak je sa svojom bivšom ženom, i drago mi je što se dobro slažu. No, mislim da su malo previše bliski.

ISPLAČITE SE: Prekid s voljenom osobom boli i to je potpuno normalno

varanje

Prije nekoliko sam dana, iz znatiželje i sumnje, pronjuškala po njegovom mobitelu i pronašla vrlo uznemirujuće poruke između njega i njegove bivše. Govorio joj je koliko je voli, da bi se odmah iselio iz mog stana da ga ona želi nazad, kako želi da se pomire… Kad sam ga suočila s dokazima postao je defenzivan i rekao kako se njih dvoje ionako nikada neće pomiriti (što sam znala da je istina). Ipak, te su me poruke jako povrijedile.

Što da radim? Hoće li se on ikada moći, 100 posto, posvetiti meni? Trebam li prekinuti vezu odmah?”, napisala je Sally.

BOLJE ČISTI PREKID: Zašto je nemoguće ostati prijatelj s bivšim

Ubrzo je stigao odgovor.

“Draga Sally,

Pa, inače bih prvo rekla da se ne treba njuškati po tuđim stvarima, ali u ovom slučaju ću ti oprostiti. Ono što si pronašla alarmantan je znak: PREKINI TO ODMAH. Taj te muškarac želi napustiti ukoliko njegova bivša to poželi. Njegova je obrana ta što ga ona ne želi. Trenutno.

BOLI SRCE, BOLI DUŠA: Od ovih žena naučite što nikako ne smijete činiti nakon prekida

prevara vara par

Vjerujem kako si imala neka neugodna iskustva u vezama prije ove, pa ti razina samopuzdanja baš i nije visoko. Ignoriraš njegovu izjavu da on ne želi biti s tobom. Ti bi trebala biti nečiji prvi i jedini izbor.

Što ako njegova bivša supruga odluči da se ipak želi pomiriti s njim? Što duže ostaneš u toj vezi, više će te boljeti kada završi. Čak i ako ne završi s njom, naći će si nekog drugog. Prekini to i pronađi nekoga tko će te voljeti i POŠTOVATI”, stajalo je u odgovoru.

Mislite da je Sally poslušala ovaj prijedlog?

varanje

 

Huffington Post/Magazin.hr

Povratak na Net.hr