banner

KONTROVERZNI SUPRUŽNICI

PAR S 53 GODINE RAZLIKE RAZVALJUJE NA 18+ STRANICI: Bakica i mladić snimaju porniće i već su u top 10 najpopularnijih

Par je odlučio podijeliti svoju ljubav s drugima te je otvorio račun na popularnoj platformi za odrasle

Kontroverzan par, koji je ranije ove godine podigao prašinu svojom neobičnom ljubavnom pričom, sada je obznanio kako ima profil na 18+ stranici Only Fans, gdje objavljuje eksplicitne sadržaje za novac.

Almeda (76) i Gary Hardwick (23) vjenčali su se 2015. godine, samo dva tjedna nakon upoznavanja na pogrebu njezina sina Roberta. U to je vrijeme Gary imao 17 godina i taman prekinuo vezu sa 77-godišnjakinjom, a Almeda je imala 71 godinu.

Sada, pet godina kasnije, par je odlučio podijeliti svoju ljubav s drugima te je otvorio račun na popularnoj platformi za odrasle, gdje prodaje svoje erotske kućne uratke, piše The Sun.

Odmah su dospjeli u top 10

Društvena mreža Only Fans omogućuje korisnicima, uključujući seksualne radnike, da komuniciraju sa svojim obožavateljima i zarađuju novac. Almeda i Gary inače naplaćuju mjesečnu pretplatu u iznosu od osam funti, ali trenutno imaju popust pa se sada svi zainteresirani mogu pretplatiti na njihov sadržaj za samo četiri funte.

BAKA (71) ZAVELA MLADIĆA (17): Upoznala ga na sinovu sprovodu, vjenčali se za tri tjedna. Evo što kažu o seksu

DEČKO (17) OŽENIO 54 GODINE STARIJU: ‘Oduvijek me privlače bakice. Seks nam je fantastičan…’

OVAJ 21-GODIŠNJAK I NJEGOVA 53 GODINE STARIJA ŽENA VIRALNI SU NA TIKTOKU: Objavljuju snimke na kojima se ljube i pjevaju

Na njihovu Only Fans profilu stoji kako supružnici s 53 godine razlike obećaju “potpuno eksplicitan/goli sadržaj” te da su u samo tjedan dana ušli u top 10 najpopularnijih računa na toj mreži.

Almeda i Gary vjenčali su se na ceremoniji organiziranoj u samo šest dana, a nakon vjenčanja uselili su se u Almedinu kuću zajedno s jednim njezinim unukom, koji je tri godine stariji od Garyja.

Ljubav cvate kao i prvog dana

“Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gary je jednostavno bio savršen. Odmah sam znala da je on taj”, hvalila se tada 76-godišnjakinja. Nakon što je ostala udovica, a zatim izgubila i sina Roberta, osjećala se usamljeno i tužno- baš kao i Gary, koji je bio zarobljen u nesretnoj vezi sa starijom ljubavnicom.

 

Dva tjedna nakon njihova prvog spoja, Almeda nije oklijevala prihvatiti kada ju je Gary zaprosio preko telefona.

“Almeda je u srcu toliko mlada da nama godine nikad ne smetaju, nikad zapravo i ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišio moje molitve toga dana kada je ona ušla u moj život”, ispričao je zaljubljeni 23-godišnjak.

Povratak na Net.hr