VIRALNA PRIČA

PAR GOSTIMA NA SVOM VJENČANJU POSTAVIO BIZARAN DRESS CODE: Ljudi ne mogu vjerovati: ‘Ovo je jezivo…’

Na web-stranici je pisalo da onaj tko se neće pridržavati pravila neće moći prisustvovati vjenčanju.

Nevjesta i mladoženja naišli su na oštre kritike zbog pravila vezanog za odijevanje koje su nametnuli gostima na svom vjenčanju. Jedna uzvanica objasnila je da je bila pozvana na vjenčanje sina jednog od liječnika s kojim radi i da se veselila događaju sve dok dan prije svadbe nije dobila obavijest, prenosi Daily Star. Svoje frustracije podijelila je na Facebooku.

Od boja isključivo crna i tamnoplava

“Na pozivnici je pisalo da je dress code obavezan i da se može pronaći na web-stranici namijenjenoj njihovom vjenčanju”, započela je uzvanica koja je na spomenutoj web-stranici naišla na cijeli popis pravila vezanih za svaki komad odjeće. “Muškarci: samo hlače za odijelo. Bez traperica, bez kaki hlača. U obzir dolaze crna ili tamnoplava. Nijanse sive nisu dopuštene. Što se tiče košulja, u obzir dolaze samo one s bijelim gumbima. Bez uzoraka. Sakoi se moraju nositi. Nema sive, samo crna ili mornarsko plava. Vrpce za vezivanje cipela smiju biti samo konkretnih boja. Nema sive, bijele, boje slonovače, bordo ili boje kadulje”, napisala je.

Haljine do koljena

Pravila su ipak bila nešto blaža za žene od kojih se očekivalo da nose isključivo haljine. “Žene ne smiju imati kombinezone niti kratke hlače. Haljine ne smiju biti iznad koljena. Nisu dopuštene bijela boja, boja slonovače, bijela s cvjetnim uzorkom, crna, bež, crna s uzorkom, bordo, bolja kadulje ili bilo koja nijansa sive”, navela je uzvanica. Dodala je da je na web-stranici pisalo da onaj tko se neće pridržavati pravila neće moći prisustvovati vjenčanju.

Objava je brzo postalna viralna i mnogi su izrazili neslaganje sa strogim zahtjevima. “Ovo je jezivo. Implicira se da se njihova obitelj i prijatelji ne znaju odjenuti za vjenčanje bez njihove pomoći”, “Haljine ne smiju biti iznad koljena?!”, “Valjda je jedini prihvatljvii način doći gol”, samo su neki od komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr