EH, SAD...

PA, ŠTO MU JE TO TREBALO?! ‘Seksam se paralelno s tri žene i sve su mi super’ – koju da odabere za vezu?

Ako one saznaju jedna za drugu, sve bi moglo propasti

Ovaj 46-godišnjak uvukao se u ljubavni četverokut i više ne zna kako da se iz njega izvuče. O svojoj kompliciranoj situaciji progovorio je u pismu za The Sun.

“Prošle godine ostavila me supruga, to mi je bio drugi brak koji nije uspio. Radim u dućanu, gdje imam puno mušterija, a s jednom od njih, samohranom majkom koja mi je pružila podršku nakon rastave, ubrzo sam započeo aferu”, ispričao je čitatelj.

Ima još i studenticu te stariju ženu

“Nakon toga, druga mušterija, jedna starija žena, tražila je da joj se dostavljaju stvari kući iz dućana zbog koronavirusa pa sam se tako zbližio i s njome. I to je preraslo u aferu. Paralelno sam bio s objema, a ubrzo sam započeo odnos s još jednom, studenticom koja radi kod mene”, dodao je zaljubljivi 46-godišnjak.

ŽENA GA JE OSTAVILA, ON NAŠAO DRUGU – KOJU VARA S TREĆOM: Ali to nije sve, pazite nastavak – ‘E, tada su krenuli pravi problemi…’

On tvrdi kako su mu sve tri jako drage, ali ako saznaju jedna za drugu, sve bi moglo propasti. Problem je u tome što on, kako kaže, nije dovoljno snažan da donese odluku i odabere samo jednu. Za savjet se obratio kolumnistici Deidre Sanders.

Treba odabrati samohranu majku?

“Moglo bi doći do povrijeđenih osjećaja ako te žene saznaju jedna za drugu. Pitam se je li njima jasno da niste ozbiljni i predani njima?! Definitivno se prestanite seksati sa studenticom i sa starijom mušterijom”, poručila mu je Deidre.

“Naravno da možete pronaći snagu da učinite pravu stvar. Budite ljubazni, ali jasni. Vi i samohrana mama trebali biste razgovarati o tome kuda ide vaša veza. Zvuči kao da ste oboje povrijeđeni, ali voljeli biste ostvariti vezu ako biste mogli ponovno vjerovati partneru”, smatra ova stručnjakinja za odnose.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr