NEZADRŽIVA POTREBA

OVISNA O ORGAZMU: Ova žena masturbira triput dnevno jer joj je to nužno za život ‘kao drugima voda’, a sve liječi – spermom

Baš nijedan muškarac nije se mogao mjeriti s njezinom izdržljivošću u spavaćoj sobi

Mlada instruktorica fitnessa i majka dvoje djece javno je priznala kako ima potrebu samozadovoljavati se nekoliko puta dnevno jer je njoj seksualni užitak nužan za opstanak kao što je drugim ljudima voda.

Britanka Tracy Kiss (32) pažnju javnosti privlači svojim blogom, gdje često piše i o škakljivim temama poput seksa, a nedavno je na njemu priznala kako “bez masturbacije ne može živjeti”. Napisala je da je to “prirodan i normalan dio života i nešto zbog čega se ne trebamo sramiti”.

MAMA NUDISTICA JE PRAVI HIT: ‘Mrzim odjeću i uživam kad me ljudi gledaju golu’; Da, ona upravo ovakva izlazi van!

CURU SUSTIGLA RAZVRATNA PROŠLOST: ‘Zbog onog što sam učinila u srednjoj školi, roditelji mog dečka misle da sam ku*va’

Preferira pravi seks, ali…

“Osobno masturbiram dva do tri puta dnevno, uglavnom kada god sam u krevetu u danima u kojima nisam bila intimna sa svojim partnerom i trebam seksualno oslobađanje. Shvaćam da se ovo može činiti kao izuzetno velika količina s kojom se većina žena ne bi mogla mjeriti, a kamoli o tome razgovarati”, otkrila je Kiss.

Iako priznaje da joj je preferirana metoda uživanja – seksualni odnos, dodala je da je samozadovoljavanje “ključni dio” njezina dana i da je drži “nasmijanom od uha do uha”. Tracy kaže kako je u prošlosti istraživala je li ovisnica o seksu nakon što je imala partnere koji se nisu mogli mjeriti s njezinom izdržljivošću u spavaćoj sobi – ali utvrdila je da samo ima jak libido.

“Otkrila sam da se bez orgazma ne mogu opustiti i spavati čvrsto. Seksualna napetost me drži budnom poput pijenja kave ili energetskoga napitka”, objasnila je. Kada njezin partner želi spavati, a prije toga nisu bili intimni, često se samozadovoljava kako bi se opustila, prenosi The Sun.

Njezin ‘lijek za sve’ je – sperma

Svoju naviku masturbiranja nekoliko puta na dan ova majka pravda tvrdnjom kako ne traži druge partnere u vezi, ne vara, ne masturbira na bizarnim mjestima i ne osjeća da time bilo komu šteti. To joj, naime, samo pomaže da se brine o vlastitim seksualnim potrebama “ako partner to ne učini”.

Još u svibnju ove godine, Tracy je privukla pozornost i izazvala čuđenje nakon što je priznala da svakodnevno konzumira spermu svoga dečka – ili izravno ili kao dio smoothieja. Ova instruktorica fitnessa, koja je inače veganka, kaže da nije bila bolesna već tri godine i to zahvaljujući svojoj dnevnoj dozi sperme.

Također, Kiss stavlja spermu na kožu kao dio svoje beauty rutine već više od tri godine te je naziva “prirodnim multivitaminom”. Smatra da je ona prepuna vitamina C, kalcija i magnezija, stoga je pozvala ljude da je što više koriste kako bi održali zdravlje tijekom pandemije.

Povratak na Net.hr