POMALO ZASTRAŠUJUĆE

OVAJ TIP KRENUO JE ZAPROSITI CURU NA TUĐEM VJENČANJU: Mladenka ga je prekinula u zadnji tren, on joj se opako osvetio

Iako je uspjela zaustaviti prosidbu na svom vjenčanju, mladi par se zaručio nešto kasnije i odlučio se osvetiti za njezino ponašanje

Na svakom vjenčanju postoji jedno univerzalno pravilo – mladenci moraju biti u prvom planu. Zbog silnoga stresa i želje da sve prođe savršeno, brojne mladenke uoči svojega velikog dana postanu nesnosne te svojim bizarnim zahtjevima ponekad izluđuju sve oko sebe.

No, nisu uvijek mladenci glavni uzročnici skandala, već na nekim vjenčanjima upravo gosti prave probleme. Tako je jedan uzvanik na tuđoj svadbi odlučio – pazite sad – zaprositi svoju djevojku. Sirota mladenka o tom je nemilom događaju progovorila na Redditu.

DA, OVO JE MLADOŽENJINA MAJKA! Vidite li zašto se svi zgražaju? ‘Mene je sram u njezino ime i žao mi je mladenaca’

Zaustavila prosidbu, ali onda je stigla osveta

“Svi se odlično zabavljamo na našemu vjenčanju, Muž i ja se družimo s gostima te pričamo i plešemo – kada odjednom vidim dečka svoje sestrične kako uzima mikrofon od DJ-a i ide prema centru dvorane govoreći kako ima važnu objavu. Brzo sam otrčala do njega i rekla mu da nema šanse da zaprosi djevojku na mom vjenčanju, to je moj dan i ne želim ga dijeliti ni s kim. Moja sestrična i teta počele su vikati na mene i napravile su veliku scenu”, napisala je mladenka.

Iako je uspjela zaustaviti prosidbu na svom vjenčanju, mladi par se zaručio nešto kasnije i odlučio se osvetiti za njezino ponašanje. Naime, na obiteljskom ručku podijelili su datum svojega vjenčanja, koje će, slučajno, biti na isti datum kao i njezino. Mladenka je bijesna jer neće moći provesti svoju prvu godišnjicu braka nasamo sa suprugom, nego će morati biti na tuđem vjenčanju, prenosi Mirror.

Većina ljudi složila se s ovom reditovkom, rekavši kako je vjenčanje poseban dan za mladence i nitko nema pravo “oteti” im ga. “Ovo je ekstremno drsko. Zaručiti se na tvojemu vjenčanju?! Ta je obitelj užasna. Tu osobu ti čak i ne poznaješ, a još te nije ni pitao, već je jednostavno sam odlučio?! Isuse!”, samo je jedan od užasnutih komentara.

Povratak na Net.hr