UPS, OVO NIJE OČEKIVAO

OČAJNI 65-GODIŠNJAK: ‘Sa ženom sam u tri godine spavao samo dva puta’; Ekspertica ga prokužila – je li glavni problem ipak prešutio?

Već neko vrijeme, kako kaže, njih dvoje žive više kao brat i sestra, nego kao muž i žena

Iako je već “čovjek u godinama”, ovaj muškarac ima snažan libido i njegova želja za seksom nije nimalo popustila. Na njegovu žalost, supruga ne dijeli iste potrebe unatoč činjenici da je četiri godine mlađa.

Zajedno su 35 godina, ali ono što njega brine jest to da već neko vrijeme, kako kaže, njih dvoje žive više kao brat i sestra, nego kao muž i žena. Svoj je problem anonimno izložio u pismu za The Sun.

Samopouzdanje mu je uništeno

“Oduvijek su nas privlačile drugačije stvari u seksu, ali tek prije nekoliko godina on je doslovno počeo nestajati. Kada smo razgovarali o tome, supruga je rekla da će se pokušati promijeniti, ali nikada nije”, započeo je 65-godišnjak.

PRVA RUNDA, PAUZA, DRUGA RUNDA: Odbačena je glavna teorija o tome zašto se muškarci moraju oporaviti nakon prvog orgazma

“Iako smo već u godinama, mislim da ne bi trebalo biti ovako. Samopouzdanje mi je uništeno i razmišljam jesam li joj uopće još dobar, s obzirom na to da smo u zadnje tri godine vodili ljubav svega dva puta”, zaključio je neimenovani muškarac.

Korijen u drugim problemima?

Na njegovo pismo prepuno tuge i razočaranja, seksualna i psihoterapeutkinja te Sunova kolumnistica Deidre Sanders odgovorila je s mnogo razumijevanja.

“Možda je samopouzdanje vaše supruge također nisko ili imate neke probleme u braku koje si mi prešutio. Razgovaraj iskreno i otvoreno s njome te pokušaj saznati muči li je što. Objasni joj da je voliš i da ti nedostaje vaš fizički kontakt”, savjetovala je stručnjakinja čitatelju.

Povratak na Net.hr