DAHTANJEM DO SLAVE

NJEZIN GLAS NAPALJUJE MUŠKARCE: Ova žena vrti ozbiljnu lovu od – telefonskog seksa; ‘Korona mi je udvostručila zaradu’

Cijena seksi razgovora s ovom punašnom brinetom iznosi 1,99 dolara po minuti, a prosječni poziv traje pola sata

Amberly Rothfield profesionalna je telefonska seks operaterka koja zarađuje u prosjeku do 400 dolara (oko 2500 kuna) po noći. Ova se 33-godišnjakinja tim poslom počela baviti prije 15 godina, kada je bila jedva punoljetna i borila se za preživljavanje.

Ona danas živi na velikome imanju sa suprugom i djecom i radi samo tri noći tjedno, zarađujući u prosjeku od 300 do 400 dolara po noći za četiri sata rada.

“Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom navečer primam pozive iz svojeg automobila parkiranog na ulazu u naše dvorište s početkom oko 22 sata. U prosjeku radim četiri sata, a u to vrijeme nosim neke bezvezne hlače za jogu i staru majicu”, opisala je Rothfield svoju noćnu smjenu i uobičajeni “dress code”.

View this post on Instagram

AVN Stars has be protected!! Thank you @avn

A post shared by Amberly Rothfield (@amberlyownsyou) on

Vodi bilješke o klijentima

Cijena seksi razgovora s ovom punašnom brinetom iznosi 1,99 dolara po minuti, a prosječni poziv traje pola sata.

“Znala sam ponekad zaraditi i 2000 dolara u jednoj noći”, otkrila je Amberly za Business Insider i dodala kako uvijek vodi bilješke o svojim klijentima.

“Pratim kojim danima zovu, koliko često te koliko troše. Na ovaj način mogu biti proaktivna i poslati poruku ili posebnu ponudu ako već neko vrijeme nisu nazvali”, objasnila je ova telefonska seks operaterka.

ONA ĆE VAM ZA 200 KUNA OCIJENITI – GENITALIJE: Slike penisa napokon mogu imati razumnu svrhu. Nije šala, pazite ovo!

View this post on Instagram

Red carpet at the AVN Awards Show @avnawards

A post shared by Amberly Rothfield (@amberlyownsyou) on

Posla ima više no ikad

Njezin se život, kaže, od početka pandemije nije puno promijenio jer je i dalje kućanica, a posao joj sada posebno dobro ide.

“Pozivi klijenata gotovo su se udvostručili od kada je započela priča s Covidom-19. U posljednje vrijeme primijetila sam puno više tuge kod svojih klijenata. Prilagodila sam se tomu. Moj je posao pružiti im malo olakšanja. Pitam ih je li im se išta dobro dogodilo i želim da razgovaraju sa mnom o tome”, rekla je Rothfield.

Kako je ušla u ovaj posao?

Telefonskim seksom počela se baviti 2005., kada je imala samo 18 godina.

“Preživljavala sam od darežljivosti svojih prijatelja. Trebala sam studirati, ali roditelji mi nisu financijski pomagali, tako da fakultet nije bio opcija. Kada sam vidjela oglas da traže ljude s dobrim glasom, odlučila sam se javiti”, prisjetila se svojih poslovnih početaka.

“Pomislila sam da bih se mogla istaknuti svojim čudnim lažnim glasom i naglascima. Kada sam saznala da je u pitanju telefonski seks, ipak sam prihvatila posao. Na kraju sam završila na Niteflirtu, gdje sam i danas. Ovdje ste sam svoj šef. Sami postavljate svoj raspored i cijene i možete raditi s bilo kojega mjesta ako imate internetsku vezu”, zaključila je Amberly.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr