A TEK SU MU 23

NJEN MUŽ SPAVAO JE S VIŠE OD 120 ŽENA: ‘Isprva mi je smetalo, ali u krevetu shvatim da su pogodnosti ogromne’

Bila je zabrinuta hoće li moći vjerovati nekomu tko je spavao s toliko žena, ali na koncu je odlučila – jednostavno se prepustiti

Britanka Courtney Hargreaves (22) spavala je s četiri muškarca prije nego što je upoznala sadašnjega supruga Elliota (23), dok je on, s druge strane, prije nje iskusio seks s najmanje 126 žena (koliko se može sjetiti).

Par se vjenčao ove godine te ima dvoje male djece. Elliot je od svoje 18. često mijenjao djevojke, a vjeruje kako je u krevet odveo njih barem 126. Kozmetičarka Courtney smatra da je to dobra stvar.

“S toliko iskustva koliko ima, seks s njime nikad nije dosadan. Divljeg muškarca se može smiriti, a pogodnosti su ogromne”, rekla je 22-godišnjakinja za The Sun. Godinu dana starijega električara upoznala je 2017. godine u jednome klubu.

Odmah je spavala s njime

“Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je rijetko doma išao sam i da je spavao s gomilom žena. Nisam bila zainteresirana za nekoga takvog i rekla sam mu da se makne. Nisam mu htjela biti samo još jedna u nizu. No, sreli smo se opet tri mjeseca kasnije. Razgovarali smo i nije ništa pokušavao”, prisjetila se Courtney njihovih početaka.

“Ponudio mi je da me odveze doma, a pristala sam otići i k njemu na kavu. Jasno sam mu dala do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći dio noći i pričali, a sve je završilo seksom. Bio je jako samouvjeren u krevetu. Ujutro je njegov telefon divljao od poruka koje su mu slali prijatelji da ga pitaju kako je prošlo njegovo posljednje osvajanje. Željeli su da me ocijeni od jedan do 10”, ispričala je.

View this post on Instagram

📸Adam Redmond @pure_preston studio

A post shared by Courtney Hargreaves (@courtsxx98) on

Dodaje kako je mislila da će je ženskar Elliot odmah zatražiti da ode, ali pitao ju je hoće li ostati na doručku.

“Otvorio mi se i priznao da je rijetko kada sam išao kući sve otkad je napunio 18. Cijenila sam njegovu iskrenost i priznala mu da sam ja jako neiskusna u usporedbi s njime. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interes za mene kada shvati da nemam sve ‘potrebne vještine’, ali to ga uopće nije brinulo”, kazala je Britanka.

DIJELI IH 39 GODINA RAZLIKE, ALI TKO UOPĆE BROJI?! Ovaj par je u braku i očekuje blizance, a upoznali su se na – sprovodu

Uozbiljio se i prestao izlaziti

“Dečki su mi prije govorili stvari zbog kojih sam se osjećala nesigurno zbog svog neiskustva, ali Elliot nije bio takav i odmah smo postali par. Nakon te prve noći, zapravo više nikad nisam ni otišla”,  objasnila je.

Nakon što su prohodali, iskusni 23-godišnjak prestao je izlaziti.

View this post on Instagram

Had best weekend with my man 🍸💞💏

A post shared by Courtney Hargreaves (@courtsxx98) on

“On zna mnogo o seksu i s njim je u krevetu svaki put avantura. Zna kako zadovoljiti ženu, a to moji bivši dečki nisu znali. Zbog njega se osjećam prekrasno i ne očekuje da za njega visim s lustera ili izvodim neke druge ludorije”, rekla je Courtney.

Priznala je i da je ipak bila zabrinuta hoće li moći vjerovati nekomu tko je spavao s toliko žena, ali na koncu je odlučila – jednostavno se prepustiti.

Seks najmanje triput tjedno

“Bila sam odlučna u tome da naš odnos neće pokvariti pitanje povjerenja i odlučila sam da ću ga suditi samo po tome kako se ponaša prema meni, a to je uvijek bilo iskreno i s poštovanjem”, otkrila je.

Šest mjeseci nakon početka veze, Courtney je zatrudnjela, a Elliot ju je zaprosio mjesec dana prije rođenja njihova prvoga djeteta, sinčića Isaaca. Prije deset mjeseci par je dobio i kćerkicu Alayu.

“Danas sam ja ta koja ima koristi od Elliotovih divljih dana. Isto tako znam da je on sada divan muž i otac jer je s tim poglavljem završio. Mi se i dalje seksamo barem tri puta tjedno, a Elliot me ponekad izvodi van, tako da se još uvijek osjećamo kao cura i dečko”, rekla je mlada supruga i majka.

Elliot je, pak, priznao kako su ga, dok nije upoznao Courtney, zanimali samo izlasci i žene. Međutim, ona je bila nešto sasvim drugačije; zrela, osjećajna i spremna oprostiti. “Ona je savršena žena za mene i radije bih proveo ostatak života s njom i djecom, nego se vratio svojim starim navikama”, zaključio je on.

Povratak na Net.hr