ČUDNA OPSESIJA

NJEMU JE 31, ALI NE ŽELI PARTNERICU ISPOD 60: ‘Najstarija je imala 91 godinu… Volim njihov miris, znaju uživati u seksu’

Prijatelji su ga pokušali nagovoriti da se počne viđati s mlađim djevojkama, ali njega to ne zanima

Mladić koji je “ovisan o zabavljanju sa starijim ženama” otkrio je da u zadnjih pet godina nije izlazio s nijednom mlađom od 60 godina. Kyle (31) iz Pittsburgha imao je prvi spoj sa starijom ženom kada je imao samo 18 godina – njoj je bilo 50 i nikada zbog toga nije požalio.

Čini se da za Kylea vrijedi pravilo: što starija, to bolja, a njegova najstarija djevojka imala je čak 91 godinu. Gostujući u TLC-ovoj emisiji “My Strange Addiction”, ovaj je mladić rekao: “Volim sve kod starijih žena, volim njihov miris, volim njihov osjećaj, volim njihov mentalitet.”

“Te su žene samosvjesne u vezi sa zubnim protezama, one su dame i kunem vam se, priznanje svom muškarcu da nosite protezu neće ga ohladiti, izmamit će mu osmijeh na lice, a i zagrijat će mu prostor u hlačama”, slikovito je opisao Kyle svoje mišljenje o starijim ženama.

GADLJIV SLUČAJ KOJI ŽELI PROMIJENITI ZAKON: Roditelj zatražio dopuštenje da se vjenča s – vlastitim odraslim djetetom!

One znaju uživati u seksu

Ovaj 31-godišnjak, koji kaže da ga “stvarno napaljuje” sijeda kosa, još je u osnovnoj školi shvatio da ga privlače isključivo znatno starije dame, prenosi The Sun.

“Prvi put kada sam shvatio da me privlače starije žene imao sam samo 12 godina, išao sam u šesti razred. Predavala nam je zgodna profesorica kojoj je bilo više od 60 godina. Seks sa starijim ženama jednako je strastven kao i s mlađima, one mogu jednako uživati u tome”, otkrio je Kyle.

Njegovi prijatelji pokušali su ga nagovoriti da se počne viđati s mlađim djevojkama, ali njega to, kako kaže, ne zanima. “Nije da mi nisu privlačne djevojke mojih godina, ali jednostavno nisu dovoljno zrele”, zaključio je.

Povratak na Net.hr