Ne ponavljajte ih

NIJE LAKO, ALI… Ovo su greške zbog kojih još niste pronašli ljubav svog života

Tražite ljubav na pogrešnim mjestima i umorni ste od loših ljubavnih završetaka i samoće? Možda vam se to događa zbog ovih pogrešaka koje uporno radite.

Pravite se da ste neosvojivi

Ne pretvarajte se već to doista budite! Ne glumite da imate puno obaveza ako ih nemate. Pronađite hobi ili posao koji će u vama probuditi strast i stvarno budite zauzeti. Na taj ćete način svima biti zanimljivi, piše Every Day Health.

Imate točno određeni tip osobe koja vas privlači

U redu je ‘padati’ samo na plavuše ili visoke crne muškarce, no, zašto ne obratiti pažnju na slatku brinetu iz ureda ili niskog simpatičnog muškarca koji vas je nasmijao na nekoj zabavi? Boja kose i visina nisu presudni za uspješnu vezu, ali humor, strast i povezanostto definitivno čine dobru vezu, kaže doktorica Laura Berman.

IZA TE JEZIČINE KRIJE SE PRAVI BISER: Pet razloga zašto je veza sa sarkastičnim frajerom jackpot

Ne želite potražiti pomoć

Samoća može ponekad čovjeka baciti u očaj, osobiti ako su svi oko njega u sretnim vezama ili u braku. Kada vam netko idući put kaže kako biste trebali pronaći partnera, upitajte ga za savjet. Tako ćete sugovorniku dati do znanja da ste dobro iako ste sami, ali da vas nije strah upoznati nekoga i pružiti mu šansu.

Rutina

Rutina pruža osjeća sigurnosti, ali može vas ograničiti. Želite li upoznati nekog novog, promijenite rutinu i umjesto gledanja omiljene serije, izađite s prijateljima na piće. Možda baš tada nekoga upoznate.

Plašite se gubitka

Pojedine osobe se toliko plaše gubitka da radije ostaju same nego da se dovedu u situaciju da nekoga izgube. Ljude koji strahuju od gubitka, drugi često smatraju bezosjećajnima ili nesposobnima za ljubav. No, ne radi se o nedostatku osjećaja već distanciranju od njih kako bi se spriječio gubitak.

Još mislite na bivšeg ili bivšu

Osjećaje je teško promijeniti, ali pokušajte promijeniti misli. Razmišljajte ovako – da je valjalo, trajalo bi! Prihvatite činjenicu da je ta veza gotova i krenite dalje.

MALE VELIKE STVARI: 8 dobrih navika koje su temelj čvrstog braka ili veze

Povratak na Net.hr