(NE)PRIKLADNA FORA

BEZOBRAZNI MLADENCI? Gosti već donijeli poklone, kad tamo – nezamislivi twist: ‘Odite na bankomat…’

Mladenci su pjesmom objasnili kako su u dugovima te da bi se voljeli osoviti na noge. Goste su zamolili da svoj keš ubace u njihov bunar želja kako bi oni mogli ostvariti svoje snove

Kada uzmete u obzir cijenu svoga mjesta iz snova, dizajnersku haljinu i goste koje morate hraniti, ne iznenađuje da vjenčanje mladencima može izbiti iz džepa vrtoglave svote novca. No, iako je prilično uobičajeno da gosti daju nešto novca umjesto poklona, ovaj par je vrlo izravno na samoj ceremoniji zatražio od svakoga uzvanika 55 funti (oko 500 kuna) u gotovini.

Svoju zamolbu napisali su u obliku poezije i gostima istu predali tek na kraju zabave. “Odite na bankomat”, jedan je od stihova u pjesmi, koja je podijeljena na Facebook profilu dizajnera pozivnica za vjenčanje.

VLASTITOJ KĆERI ORGANIZIRALA NAJJEFTINIJE VJENČANJE IKAD: Kupila joj vjenčanicu prekrivenu urinom, a tortu napravila za 12 kuna

Facebook

Ljudima pjesma nije sjela

Mladenci iz Australije također su kroz rimu objasnili kako su u dugovima te da bi se voljeli osoviti na noge. Goste su zamolili da svoj keš ubace u njihov bunar želja kako bi oni mogli ostvariti svoje snove, prenosi The Sun.

“Oh, vau! Uvijek sam se pitao koji je pristojan način za traženje novca – znam da ovo nije”, komentirala je jedna osoba, dok su drugi poručili da je ovaj potez mladenaca nedopustiv. “Ne bih se čudila da su imali bankomat na vjenčanju kako bi im ljudi odmah dali novac”, napisao je netko.

Povratak na Net.hr