NIJE U ORGAZMU SVE

NEMOJ BITI ZADNJI JADNIK: Jedna jedina stvar je stvarno zabranjena u seksu

U seksu je malo toga ‘zabranjeno’, ali ovo je izuzetak. Evo zašto NIKAD ne bi trebali pitati ženu je li doživjela orgazam.

Za muškarce, seks se u prilično velikom broju slučajeva svodi na “veliko finale”. Ali, kad su žene u pitanju, stvari su malo složenije i ne vrti se baš sve oko orgazma.

Istraživanja pokazuju da orgazam tijekom (isključivo) vaginalne penetracije doživi svega 56 posto žena. To je vjerojatno objašnjenje činjenice da žene kvalitetu seksualnog odnosa “procjenjuju” na temelju povezanosti s partnerom, osjećaja bliskosti, a ne intenziteta orgazma, piše Men’s Health.

Zbog toga je doslovno najgluplja stvar koju nakon seksa muškarac može napraviti – da pita partnericu je li doživjela odgazam.

Ne samo što bi vas takvo pitanje (opravdano) svrstalo u kategoriju neotesanih glupana, već bi to bila i konačna potvrda da partnericuu zapravo ne poznajete.

TRGNI SE, ČOVJEČE, NAĆI ĆE DRUGOG! Ako radi nešto od ovog, nimalo je ne zadovoljavaš u krevetu

Nemaš pojma

Uzgred budi rečeno, ako vam uopće padne na pamet postaviti takvo pitanje, to samo znači da pojma nemate što radite u krevetu, a vjerojatno i ovako, u životu.

Dakle, pravi muškarac i dobar ljubavnik ZNA i ako mu se ne kaže. Ako morate pitati, nešto sigurno ne radite kako treba.

Sad kad smo to raščistili, ako baš morate nešto pitati, evo što je pametniji pristup.

Nemojte inzistirati na “potvrdi” da je doživjela orgazam, jer iz ženske perspektive to djeluje kao da jedno divno iskustvo banalizirate svodeći ga isključivo na vrhunac.

Jedino što time možete postići je da se ona počne praviti da je doživjela orgazam čak i ako to nije slučaj.

NE, NISI BOGOMDAN: 10 znakova da si katastrofa u krevetu i savjeti kako to popraviti

Ovo je OK

Ono što je možete pitati je je li u nečemu naročito uživala ili ima li nešto što bi željela da napravite, a da se vi toga niste sjetili.

Možete da joj reći da je volite. Možete je poljubiti. Možete da joj ispričati koliko ste vi uživali, podijeliti s njom neku fantaziju za sljedeći put… Možete se i okrenuti i zahrkati.

Samo je nikad, ali stvarno nikad, nemojte pitate je li doživjela orgazam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr