U VEZI SA ŠOGOROM

NAKON SUPRUGOVE SMRTI UTJEHU NAŠLA U NJEGOVU BRATU, ALI TVRDI: ‘Napravila sam to zbog djece’

Svojom odlukom da stupe u vezu samo nekoliko tjedana nakon Michaelove smrti naljutili su sve članove svojih obitelji, a kap je prelila čašu kada su objavili zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Nakon što je pronašla svog supruga mrtvog na kauču poslije međusobne svađe, ova je udovica započela, kako tvrdi, lažnu vezu s njegovim bratom. Ashley Murrell (33) istaknula je kako joj je šogor pružio najveću utjehu nakon što je njezin suprug Michael (36) iznenada umro u svibnju ove godine, a kaže kako je vezu s njim izmislila zbog – dobrobiti svoje djece.

Svojom odlukom o vezi samo nekoliko tjedana nakon Michaelove smrti naljutili su sve članove svojih obitelji, a kap je prelila čašu kada su objavili zajedničku fotografiju ispunjenu srcima.

No, par tvrdi da nema romantike, a udovica inzistira na tome kako samo želi da njezino dvoje djece “imaju muški lik u životu”.

“Nakon Mikeyjeve smrti bila sam u komadićima, a Chris je bio velika potpora, ne samo meni, nego i mojoj djeci. Kada smo vidjeli kako dobro ona reagiraju na njegovu prisutnost, odlučili smo da je za njihovo dobro najbolje da on ostane u kući. Zato smo izmislili da smo u vezi”, objašnjava beauty terapeutkinja Ashley.

Te kobne večeri, supružnici su se posvađali zbog Michaelova dugog ostajanja na poslu i Ashley mu je rekla neka spava na kauču. Sljedećeg jutra pronašla ga je mrtvog. Obdukcijom se ustanovilo da je umro od gušenja u snu. Kasnije se otkrilo da je nesretni suprug više radio jer je suprugu želio iznenaditi putovanjem u Prag povodom sedme godišnjice braka.

Chris smatra kako bi njegov brat bio sretan da vidi kako on pomaže njegovoj supruzi i djeci.

“Ja sam ovdje kako bih pomagao Ashley i bio očinska figura djeci svoga pokojnog brata, ali ona jako dobro znaju da sam ja zapravo njihov ujak. Ashley i ja nismo ništa više od najboljih prijatelja. Pa obitelj smo već deset godina”, ističe.

Ipak, ostatak obitelji nije istoga mišljenja, već smatraju kako njih dvoje samo vrijeđaju uspomenu na tragično preminulog Michaela, piše Independent. 

Povratak na Net.hr