'LABOR OF LOVE'

NAJBIZARNIJI REALITY SHOW IKAD: 15 muškaraca natječu se koji će ovoj ženi napraviti dijete

Posljednjih godina nagledali smo se neobičnih realityja, ali ovaj je definitivno jedan od bizarnijih

Koncept novog Foxovog reality showa ‘Labor of Love’ šokirao je gledatelje diljem svijeta. Naime, u njemu razvedena 41-godišnja Kristy Katzmann želi imati dijete prije nego što joj otkuca biološki sat, a oca djeteta izabrat će među 15 muškaraca starih od 36 do 46 godina.

Dobro ste pročitali, rezultat bi trebala biti – beba, tako da se ne radi o standardnom ‘dating showu’ u kojem se traži partner, već zapravo pratimo potragu za donorom sperme.

KONTROVERZAN SHOW ZBOG KOJEG JE POZNATA MISSICA OSTALA BEZ TITULE: Vruće igrice i zavođenje koje nećete moći prestati gledati

ZBOG OVE SKANDALOZNE SCENE NAPRASNO PREKINUT PROGRAM: Je li ovo najžešći obračun pred kamerama ikad?

“Na početku snimanja navršila sam 40 godina. Baš sam izašla iz ozbiljne veze, pokušala sam se snaći na spojevima jer sam znala da želim zasnovati obitelj, ali bila sam svjesna da vrijeme nije na mojoj strani”, rekla je protagonistica showa.

Nije odustala od ‘prave osobe’

Njen kratki brak u 30-ima završio je razvodom, a tvrdi da je odlučila posložiti život kada je preživjela teroristički napad u Nici 2016. godine. Tvrdi da joj nakon 40. rođendana nisu prilazili muškarci koji su ju interesirali, a čak i kada bi joj prišli, pretpostavili su da ne želi zasnovati obitelj.

Katzmann tvrdi da se raspitivala o bankama sperme i zamrzavanju jajnih stanica, ali nikad nije odustala od nade da će zatrudnjeti s “pravom osobom”.

View this post on Instagram

Wondering what it’s like to have Kristin Davis as a BFF? (Spoiler: it’s exactly as amazing as you think! ❤️) Check out our new promo on my Facebook page and tune in May 21 when @LaborofLoveFOX premiers on @foxtv!!! 🍾🥂#LaborofLove • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #laboroflove #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Voditeljica showa je Kristin Davis, glumica koja se proslavila ulogom Charlotte u seriji ‘Seks i grad’.

Šok već u prvoj epizodi

Show počinje u velikom stilu. Nakon što Kristy i kandidati razgovaraju uz koktele, muškarci odlaze jedan po jedan napuniti čašicu uzorkom sperme. Njihovi su se uzorci analizirali da bi se provjerila plodnost, što je jedan od uvjeta ostanka u realityju.

https://www.instagram.com/p/CAJLjJ8jwlz/

Producentica Lauren Girion otkrila je da kandidati nisu znali da će donirati spermu dok im to voditeljica nije rekla pred kamerama, ali ipak su pristali.

Muškarci će morati pokazati i kako se snalaze s djecom u nizu izazova pa će tako mijenjati pelene i paziti na sobu punu djece, a u jednoj epizodi spojit će ih na uređaj koji simulira bolove pri porođaju.

Nepoznato je hoće li Kristy pronaći oca za svoju bebu, no otkrila je da ima rezervni plan. Zamrznula je svoja jajne stanice, što joj je ostavilo mogućnost da nogira sve udvarače.

Povratak na Net.hr